Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hányan éltetek már át állkapoc...

Hányan éltetek már át állkapocs műtétet?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kivették a jobb alsó bölcsességfogamat. De mivel túl mélyen volt, ezért az állcsontból sokat kellett vésni, hogy végre kiszedjék, mert már így se tudtam tőle aludni éjszakánként, annyira fájt.

De ennek következtében az állcsont kicsit vékony lett, és én a múltkor véletlenül ráharaptam, és nagy reccsenéssel el is tört. Azt mondták az orvosok, ha szükséges, egy kis fémlemezzel rögzítik az állcsonthoz, amit odacsavaroznak. Nagyon megvan rá az esélyem. Mire számíthatok? Meddig kell bentfeküdni, hány hétig kell lenni táppénzen? És hogyan pótolom a folyadékot?

2015. máj. 22. 07:47
 1/1 anonim ***** válasza:

ne gondolj óriási műtétre. kb 3 napig lennél bent a táppénz attól függ mit dolgozol? erőltetni nyilván nem szabad egy ideig meg hajolgatni, de ha ülő-könnyű munkát végzel akkor max 1 - másfél hétig azért pihenj otthon.

barátomnak a járomcsontja, a szemöldök csontja és a szeme alatti csont tört el, oda raktak neki fém lemezt ő nehezebb munkát végez, 2 hétig volt otthon

2015. máj. 22. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!