Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha nagyon fáj a fogam, elmehet...

Ha nagyon fáj a fogam, elmehetek a háziorvoshoz, hogy írjon ki?

Figyelt kérdés
Fogorvoshoz egyelőre nem tudok menni

2015. máj. 11. 19:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Na elmész a p...ba a süket szövegeddel!

Mit nem tudsz egyedül elintézni? Állításod szerint 16 leszel. Ennyi idősen legyen már benned annyi önállóság, hogy lemész a háziorvoshoz és kérsz egy tetves beutalót! Sem ehhez, sem ahhoz, hogy elmenj a fogorvoshoz, nem kellenek a szüleid. Mi a f...szt kell ezen elintézni? Nem tudsz felhívni pl egy telefonszámot és elmondani a bajodat? 16 évesen??? És még te vagy megsértődve hogy életképtelennek nevezlek....

2015. máj. 14. 17:53
 22/33 A kérdező kommentje:
De nem nagyon szeretik a szuleim, ha ilyeneket egyedul intezek.
2015. máj. 14. 18:19
 23/33 A kérdező kommentje:
anyam meg azt se engedi meg hogy tejberizst keszitsek
2015. máj. 14. 18:21
 24/33 anonim ***** válasza:
De ez nem egy tejberizs. Az egészségedről van szó. Az anyádnak pedig vannak bizonyos kötelességei. Erkölcsi és büntetőjogi értelemben is.
2015. máj. 14. 18:45
 25/33 A kérdező kommentje:
holnap megprobalom meggyozni, hatha sikerul... mondjuk nem csodalom, ha nem akar elvinni, amikor neki is mar reg el kellett volna mennie, de nem megy...
2015. máj. 14. 19:12
 26/33 anonim ***** válasza:
nektek nem is kell orvos. a természetes szelekció jó szolgálatot tehet...
2015. máj. 15. 09:13
 27/33 A kérdező kommentje:
na itt a másik... szerintetek én tehetek róla hogy eddig nem mentem el????
2015. máj. 15. 14:14
 28/33 anonim ***** válasza:
Őszintén? Igen, te is tehetsz róla. Nem ötéves ágybavizelő vagy. Legalábbis a korod szerint.
2015. máj. 15. 15:00
 29/33 A kérdező kommentje:

egyedül nem intézhetek el ilyeneket, ti nagyokosok.

ti is voltatok fiatalok. (gonodlom már 50+-osok vagytok) akkor meg ne szitkozódjatok ennyit.

egyébként már hallottam azt a szót hogy társadalombiztosítás, de nem tudtam ,hogy az és a TB ugyanazt jelenti. ez nagy probléma ám.

egyébként hogyan is tudtam volna, ha nekem soha senki nem beszélt velem ilyenről?

2015. máj. 15. 16:18
 30/33 anonim ***** válasza:
Megint kezd kinyílni a csipád kisgyerek. Igen, simán lehetnél a kölyköm, vagyok annyi idős, hogy ez reális lehetne. (bár ha az én gyerekem lennél, nem volnál ilyen életképtelen nyafogógép) Éppen ezért megtapasztaltam már, hogy mit lehet és mit nem. Ne Gyere megint a kifogásokkal, hogy nem léphetsz egyedül, mert ez hazugság. Ezt vagy te találtad ki, vagy anyád linkelt megint. Egykutya. Mindegy, nem nekem fáj a te fogad... Ha ez neked jó, akkor egészségedre.
2015. máj. 15. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!