Ha nagyon fáj a fogam, elmehetek a háziorvoshoz, hogy írjon ki?
Basszus, legyetek már egy kicsit életképesebbek!
Üljetek le a gép elé, aztán a google-ban keressetek fogorvost a környéken!
A fogfájásod nem fog varázsütésre elmúlni.
Azt a k...va! Ugye ezt most nem mondtad komolyan? Tényleg Ennyire életképtelenek vagytok? Hogy te kamaszként nem tudod, hogy mi a TB az is iszonyú nagy gáz, de azt be ne akard adni nekem, hogy az anyádék sem tudják! Társadalombiztosítás bmeg!!!
TB alapon jársz háziorvoshoz is.
Úristen, milyen generáció vagytok basszus?
Mondd meg szépen anyukádnak, hogy TB alapon nem fizetős a fogorvos. Elmentek egy kib...ott kórházi rendelőintézetbe és TB alapon megcsinálják a fogadat.
De ahogy arra volt energiád, hogy ide regisztráltál és kérdeztél, beírhattad volna a google-ba, hogy ingyenes fogászat vagy hasonlók és célirányosan keresel fogorvost a lakóhelyeden.
Egyébként gratulálok anyádnak, hogy kifogásokat keres ahelyett, hogy segítene a gyerekének. Ő is egy igazi életképtelen darab lehet...
jó... nyugodj le, mert végül még kapsz egy rohamot.
mégis miért kellene nekem tudni, mi az a TB? ez a felnőttek dolga. de persze ha én ilyet nem tudok, akkor én egy h.ülye g.eci nyomi vagyok, ugye? mellesleg képzeld, nem vagyok semmivel se lemaradva, naponta gépezek és telefonozok, Tv-t csak néha nézek mert a 99%-a szenny. és mi lesz ha beírom? anyám szerint csak oda lehet menni ahova be vagyok jelentve, máshol mind fizetős, de nem tudja hogy oda mehetek-e, ha már elköltöztünk.
nem tudom, miért engem kell így lecseszni. biztos összejöttek most sajnos neked a dolgok, és hát mivel máshol nem tudod, így itt vezeted le a feszültséget.
Szerintem kicsit vegyél vissza a nagy arcodból kisgyerek! Egyelőre nem én jöttem ide nyüszítve segítséget kérni, hanem te. Azóta mást nem csinálsz, csak magyarázkodsz. Megmondtam, tőlem akár a falat is lekaparhatod a fájdalomtól, a te bajod. Kaptál ezer és egy segítő javaslatot, de mindegyikre a szádat húztad. Akkor meg fül farok behúz és mély kuss!
Mellesleg meg elég nagy vagy már ahhoz, hogy bőven illene tudnod, mi a lószar az a TB. De a mai életképtelen sutyerákoknak az általános tájékozottsága a bányászbéka s*gge alatt van. Innentől kezdve levettem a kezem rólad, tőlem akár fejre is állhatsz. NA szevasz kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!