Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha nagyon fáj a fogam, elmehet...

Ha nagyon fáj a fogam, elmehetek a háziorvoshoz, hogy írjon ki?

Figyelt kérdés
Fogorvoshoz egyelőre nem tudok menni

2015. máj. 11. 19:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
De gondolom szüleid vannak. Az eddigiek alapján nemigen tippellek 14 évnél többnek. Ha meg tévedek, akkor segít a Google.
2015. máj. 13. 19:11
 12/33 A kérdező kommentje:
16 leszek, szuleim se tudjak hova vigyenek.
2015. máj. 13. 20:03
 13/33 anonim ***** válasza:

Basszus, legyetek már egy kicsit életképesebbek!

Üljetek le a gép elé, aztán a google-ban keressetek fogorvost a környéken!

A fogfájásod nem fog varázsütésre elmúlni.

2015. máj. 13. 20:43
 14/33 A kérdező kommentje:
de az nagyon draga, nekunk nincs ra penzunk -.- igen, kepzeld, leteznek szegenyek is!
2015. máj. 13. 21:19
 15/33 anonim ***** válasza:
Most már ne bosszants, ha kérhetem! Nem mondtam, hogy maszekot keress. Nézd már meg, hogy hol rendel egy szájbab...ott fogorvos TB alapon aztán húzz oda a sírás helyett! Vagy tudod mit? Sírjál tovább, nekem mindegy. Neked fáj a fogad nem nekem.
2015. máj. 13. 23:57
 16/33 A kérdező kommentje:
fogd mar fel hogy en nem ertek ehhez! anyam szerint minden fogorvosnak jo sokat kell fizetni! en meg azt se tudom mit jelent a TB! en ezt nem tudom elintezni egyedul! de a szuleim mindig mindent majd lesz valahogy alapon az utolso pillanatra hagynak! vagy meg arra se!
2015. máj. 14. 07:23
 17/33 anonim ***** válasza:

Azt a k...va! Ugye ezt most nem mondtad komolyan? Tényleg Ennyire életképtelenek vagytok? Hogy te kamaszként nem tudod, hogy mi a TB az is iszonyú nagy gáz, de azt be ne akard adni nekem, hogy az anyádék sem tudják! Társadalombiztosítás bmeg!!!

TB alapon jársz háziorvoshoz is.

Úristen, milyen generáció vagytok basszus?

Mondd meg szépen anyukádnak, hogy TB alapon nem fizetős a fogorvos. Elmentek egy kib...ott kórházi rendelőintézetbe és TB alapon megcsinálják a fogadat.

De ahogy arra volt energiád, hogy ide regisztráltál és kérdeztél, beírhattad volna a google-ba, hogy ingyenes fogászat vagy hasonlók és célirányosan keresel fogorvost a lakóhelyeden.

Egyébként gratulálok anyádnak, hogy kifogásokat keres ahelyett, hogy segítene a gyerekének. Ő is egy igazi életképtelen darab lehet...

2015. máj. 14. 07:49
 18/33 A kérdező kommentje:

jó... nyugodj le, mert végül még kapsz egy rohamot.

mégis miért kellene nekem tudni, mi az a TB? ez a felnőttek dolga. de persze ha én ilyet nem tudok, akkor én egy h.ülye g.eci nyomi vagyok, ugye? mellesleg képzeld, nem vagyok semmivel se lemaradva, naponta gépezek és telefonozok, Tv-t csak néha nézek mert a 99%-a szenny. és mi lesz ha beírom? anyám szerint csak oda lehet menni ahova be vagyok jelentve, máshol mind fizetős, de nem tudja hogy oda mehetek-e, ha már elköltöztünk.

nem tudom, miért engem kell így lecseszni. biztos összejöttek most sajnos neked a dolgok, és hát mivel máshol nem tudod, így itt vezeted le a feszültséget.

2015. máj. 14. 14:20
 19/33 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit vegyél vissza a nagy arcodból kisgyerek! Egyelőre nem én jöttem ide nyüszítve segítséget kérni, hanem te. Azóta mást nem csinálsz, csak magyarázkodsz. Megmondtam, tőlem akár a falat is lekaparhatod a fájdalomtól, a te bajod. Kaptál ezer és egy segítő javaslatot, de mindegyikre a szádat húztad. Akkor meg fül farok behúz és mély kuss!

Mellesleg meg elég nagy vagy már ahhoz, hogy bőven illene tudnod, mi a lószar az a TB. De a mai életképtelen sutyerákoknak az általános tájékozottsága a bányászbéka s*gge alatt van. Innentől kezdve levettem a kezem rólad, tőlem akár fejre is állhatsz. NA szevasz kisgyerek.

2015. máj. 14. 15:01
 20/33 A kérdező kommentje:
fogd már fel hogy egyedül én ezt nem intézhetem el! ehhez kéne felnőtt segítség! de hát ha nincs... akkor nem tudok mit tenni, te már mindent átélt és tapasztalt, csodálatos, okos, mindenttudó felnőtt ember
2015. máj. 14. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!