Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosnál létezik erős...

Fogorvosnál létezik erős fájdalomcsillapító vagy normális hogy mindig a kínok kínját élem át?

Figyelt kérdés
Eddig két fogamat gyökérkezelték szakrendelésen. Adtak fájdalomcsillapítót amitől épp hogy egy kicsit zsibbadt az arcom és annyi, de attól még ugyan úgy fájt. Attól még kibírtam. Most viszont már hetek óta szenvedek egy fogammal. Alig hogy az orvos kicsit belenyúl már kb. sikítok a fájdalomtól és nem is érzem hogy le lenne zsibbadva. Múltkori alkalommal már nagyon betelt a pohár amikor az orvos hisztisnek nevezett majd az aszisztens lefogta a fejem. Már ordítottam és bőgtem a fájdalomtól. Pedig nem egy hisztis kisgyerek vagyok. És sok mindent kibírtam már de ez nem megy. Elvileg be van gyulladva vagy nem tudom, de ez biztos hogy nem normális. Magánrendelésen egy szép kis összegért megoldható hogy normálisan megcsinálják vagy ez mindenképpen így fog fájni bármit csinálnak vele?
2015. máj. 6. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
ELvileg semennyire nem kéne, hogy fájjon.
2015. máj. 6. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem hatott 2 injekció sem legutóbb, eléggé gyulladt lehetett a fog, de a fogorvos (magán) nem kezdte így el a kezelést, bele tett a fogamba valamilyen gyógyszeres tömést és 1 hét múlva kellett visszamennem gyökérkezelésre, akkor már semmit nem éreztem, még injekció sem kellett. Tehát megoldható kínszenvedés nélkül is.
2015. máj. 6. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Magándokinál nem fáj, mivel jobb és erősebb szereket használ, persze ha be van gyulladva akkor mindenképp fáj, szóval először azt kell kezelni, gyógyszerrel vagy valami és utána menj fogorvoshoz...
2015. máj. 6. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Magandokinal azt mondtak 4-szer erősebb mint a lidocain érzéstelenítő szuri. A lidocain nem jó, nekem kellemetlen volt a gyökérkezelés néha. Az még tűrhető volt, azt hittem gyulladt és azért. Viszont tesómnak fájt a foghuzas.

Az erősebb fajta jó elvileg, remélem. Panaszt még nem hallottam róla. Jobb is, fogják vágni az inyem.

Szerintem sima rendelőben is kell lennie, van aki érzékeny a lidocainra ha jól tudom.

2015. máj. 6. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlanám, hogy ha anyagilag megteheted mindenképpen magánrendelésre menj, mert ott eleve bele sem kezdenek a fog kezelésébe, ha nagyon be van gyulladva, hanem először gyógyszert írnak fel, hogy a gyulladás elmúljon. És később is eleve jóval erősebb érzéstelenítőt kapsz. Sajnos ez a világ erről szól! Ha fizetsz, akkor sokkal jobban bánnak veled!
2015. máj. 7. 09:30
 6/6 anonim válasza:

SZTK-ban szinte biztosan nem találkozol olyan érzéstelenítő készülékkel, ami teljesen elzsibbasztja a gyulladt fogakat és környékét is. Ez egy toll-szerű készülék, aminek van számítógépes vezérlőegysége. Nagyon lassan adagolja az érzéstelenítőt, már maga a feszülés sem fáj, és akár egyetlen fogat is képes elzsibbasztani csupán, nem az egész állkapcsot. Ami pillanatnyilag számodra a legfontosabb infó, hogy akut gyulladásos esetekben is hatásos!

Quicksleeper a gép neve, néhány budapesti magánrendelőben van, ha érdekel, tudok ajánlani megbízható fogorvost.

2015. máj. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!