Fogorvosnál létezik erős fájdalomcsillapító vagy normális hogy mindig a kínok kínját élem át?
Magandokinal azt mondtak 4-szer erősebb mint a lidocain érzéstelenítő szuri. A lidocain nem jó, nekem kellemetlen volt a gyökérkezelés néha. Az még tűrhető volt, azt hittem gyulladt és azért. Viszont tesómnak fájt a foghuzas.
Az erősebb fajta jó elvileg, remélem. Panaszt még nem hallottam róla. Jobb is, fogják vágni az inyem.
Szerintem sima rendelőben is kell lennie, van aki érzékeny a lidocainra ha jól tudom.
SZTK-ban szinte biztosan nem találkozol olyan érzéstelenítő készülékkel, ami teljesen elzsibbasztja a gyulladt fogakat és környékét is. Ez egy toll-szerű készülék, aminek van számítógépes vezérlőegysége. Nagyon lassan adagolja az érzéstelenítőt, már maga a feszülés sem fáj, és akár egyetlen fogat is képes elzsibbasztani csupán, nem az egész állkapcsot. Ami pillanatnyilag számodra a legfontosabb infó, hogy akut gyulladásos esetekben is hatásos!
Quicksleeper a gép neve, néhány budapesti magánrendelőben van, ha érdekel, tudok ajánlani megbízható fogorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!