Hogy megy a korona készítése? Van beleszólásom milyen fogakat szeretnék?
Figyelt kérdés
Rettentő rossz szinte minden fogam, korona kell majd, de mondjuk ha én megmutatom, hogy ilyet akarok akkor ilyet csinálnak nekem? [link] 2015. máj. 6. 11:43
1/5 anonim válasza:
Nem hinnèm, hogy van neked annyi pènzed... De ja, nyilván lehet felárèrt kìvángatni is.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Biztosan van olyan, aki jópénzért megcsinálja még ezt is.
:)
4/5 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem hogy lehet-e? Mert nem mindegy nekik milyet csinálnak ha már csinálnak? Összesen 4 fog kéne hegyesebben, a többi mind olyan mint a normális. Nem hiszem hogy ezért többet kéne fizetni, mert nem több munka megcsinálni. Amúgy meg 30 éves elmúltam már. És persze megkérdezem majd a dokit is.
2015. máj. 6. 13:29
5/5 anonim válasza:
Nem csinálja meg minden doki. Mivel értelmetlen, gátolja a normális táplálkozást, rágást.
De van olyan, aki pénzért bármit megtesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!