Fogfajasra enyhites?
Iszonyatosan faj a fogam, fogorvoshoz menni nem tudok, mert nemetorszagban elek, es meg 2 het mire megjon a nemet "taj" kartya, maganorvost nem tudok megengedni magamnak.
2 napja faj borzalmasan, jegeles nem segit, kamillatea nem segitett, szedem a fájdalomcsillapítót. Ma mar nem csak 1 fog fajt hanem a kornyezo fogak is. De azok par masodpercig.
Az alkapcsom is faj parszor. A kerdes az, tudtok olyan praktikat ami elviselhetove teszi? Holnap dolgoznom kell, de megorulok ugy faj..
Fájdalomcsillapító 2-3 orara jo, de nem akarok 3 orankent bevenni valamit.
Fogmosasnal nem faj, evest megoldom ugy, hogy kremlevest eszek..
Igaz, hogy nem kimondottan fogfájásra, hanem bölcsességfog eltávolítás után, de nekem használt (a fájdalomcsillapító mellett): kend be svédcseppel az arcod ahol a fájós fogad van és a környékét. Nem árt, ha az állkapcsod is bekened és a füledbe is tehetsz svédcseppes vattát.
Egy próbát megér.
Lehet, hogy fájdalomcsillapítót is kellene váltanod (én apranaxot szedtem, de az aleve-nek is ugyanaz a hatóanyaga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!