Fogfájásra valamit tudtok ajánlani?
keresgéltem a neten,de nem találtam olyan sok dolgot számszerint csak egyet:szegfuszeg olajat.
tudnátok olyan "dolgokat" irni ami enyhíti a fogfájást? lehetoleg olyat amit gyogyszertárban meglehet venni vagy akár itthon is megtalálhato!
mihamarabb menj el fogorvoshoz, nekem is eleinte csak fájdogált majd annyira fájt hogy a fülemre ment és nem múlt el így mehettem a dokihoz aki kikapta és megmondta hogy ha később mentem volna ki kellett volna kalapácsolni.. szóval ne halogasd.. a kalapácsolás rosszabb mint a fogfájás.
Egyébként langyos sós vízzel öblögetés nálam bevált.
Koszi
elfogok menni csak valami olyan dolog kéne ami enyhíti a fájást mert már a sírás kerulget annyira fáj.
koszi az otletet!
Nekem anyukám meleg sót tett az arcomra/fülemre, mikor a fogam vagy a fülem fájt.
Fogsz egy serpenyőt, beleteszel egy jó adag sót, és alaposan felmelegíted. Mikor elég meleg, beletöltöd egy kis zsákba, kendőbe, vagy valamibe (én legutóbb egy tiszta zokniba töltöttem amit már nem használok). Vigyázz, mert hamar átforrósodik, meg ne égesd magad! Mikor beletöltötted, bugyoláld be még egy kendőbe, meg ne égessen, és úgy tedd az arcodnak arra a részére, ahol fáj a fogad. Teljesen nem mulasztja el a fájdalmat nyilván, de nekem segített. :)
Viszont igaza van a többieknek, minél előbb orvos! Akut eseteket el szoktak vállalni hamar.
kiprobáltam a meleg vízzel oblogetést,szájviz,sos vízzel oblogetést,a tea filterest és egyik sem vált be. késobb kriprobálom a szegfuszeget.
Az orvosnál kihuzzák a fogamat?
Igazábol most ugy érzem az idegekbe szur bele.
valamit még tudtok mondani ami hatásos lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!