Holnap megyünk fogorvoshoz az osztállyal, nagyon le fog szidni? :S
Ha kamu, akkor nem vágom, mi értelme van.
Ha nem kamu, akkor sürgősen csináltasd meg, mert 18 éves korodra nem lesz egy darab sem!
Nekem se szép a szám, de legalább járok fogdokihoz hogy rendberakja...neked is fontos lenne!!
16l
Szia!
Ha hasonló mentalitású fogorvost fogsz ki, mint amilyen az első hozzászólóból is lesz (ha lesz), akkor elképzelhető, hogy hasonló dolgokat fog a fejedhez vágni, mint amit ő is ide leírt.
De ha picit is normálisabbat, akkor csak elmagyarázza, hogy rendbe kéne őket hozatni, kezelésekre kellene járnod.
Egyrészt amit már a többiek is írtak, 14 évesen nem csak a te hibád, sőt, nagyrészt a szüleid hibája, hogy ilyen állapotba kerültek a fogaid. Másrészt egy normális fogorvos úgy áll a dolgokhoz, hogy nem azt nézi, mit rontott el a beteg, miért vannak olyan állapotban a fogai, amilyenben, hanem azt nézi, hogy ott van a székében és ez egy nagyszerű lehetőség, hogy meggyőzze és elmagyarázza neki, hogy változtatni kellene a dolgokon.
Én legalábbis mindig így állok a dolgokhoz, szintén fogorvostan-hallgató vagyok.
Soha nem értettem, hogy az ember mit vár, ha fogorvos akar lenni, hogy majd mindenki makulátlan fogakkal megy oda? Nem extrém durvák a fogaid, előfordulnak az ilyenek már 14 éves korban is, sőt korábban is. Javaslom az első válaszolónak, hogy váltson egyetemet, ha ilyen száj láttán a "pöcegödör" meg a "bottal sem piszkálnám meg" dolgok jutnak az eszébe. Mert hallottam már én is, ahogy ugyanezeket mondja egy fogorvos egy 9 éves kislánynak...a kislány csak úgy potyogtak a könnyei. Majdnem elsüllyedtem az orvos mellett, óra után meg én is bőgtem az öltözőben, úgy megsajnáltam a kislányt. Az orvos semmi mást nem ért el vele, csak borzasztóan megszégyenítette és jó eséllyel 10-20 évig nem megy a kislány fogorvos közelébe se.
Remélem nem lesz rossz élményed, normális orvoshoz mentek.
14 évesen már elég nagy vagy ahhoz, hogy megértsd, változtatni kellene a dolgokon. Félni nem kell, a kezelések többsége teljesen fájdalommentes, a többi pedig csak kellemetlen. :)
Ha valami kérdésed van, nyugodtan írj privit, válaszolok rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!