Hogy tudok még ma (11. -e) megfázni? Holnap megyünk fogorvoshoz az osztállyal, és nem akarom, hogy a számba turkáljanak. Bármi más kibúvó ötlet jó. A krétaevést ismerem.
Ha nem voltál az elmúlt fél évben fogorvosnál, még jól is jöhet az ellenőrzés. A sulis fogdokik ugyan ált. nem túl kedvesek, de azt az 5 percet csak kibírod, csinálni nem fog semmit, azt mondod majd a saját fogorvosoddal megcsináltatod és kész (erről csak elfogadják a szülői igazolást, vagy elég csak mondanod).
Amúgy megfázás helyett praktikusabb azt mondani, hogy rosszul vagy, fáj a gyomrod, hányingered van, fáj a fejed, stb., megfázni ha akar az ember, nagyon nehéz. Vagy ha jó fejek a szüleid, leigazolják neked ezt a napot, de mindenképp menj el akkor másik fogorvoshoz - még az is lehet, hogy van pótidőpont, és akkor nem úszod meg.
A fogorvos nem akarás kérdése, nem jó, de kell. Az oké, hogy az osztállyal nem akarsz menni - emlékszem, sokszor én is kibújtam volna alóla, mert mégis mások előtt stb. (bár vannak előnyei, pl. kevésbé fél az ember), de akkor tessék elmenni másikhoz, a szájban turkálást nem fogod megúszni, ami muszáj az muszáj. Cserébe szép fogaid lesznek, és még mindig jobb egy kellemetlen látogatás a fogdokinál, mint egy fogfájás. Én azt ajánlom, ígérj be magadnak holnap délutánra valami jó programot vagy kis jutalmat (pl. csoki, kis ékszer, mozi stb.), végy egy nagy levegőt és éld túl a sulival, a várakozás alatt elhülyültök, az ellenőrzés nem sok, utána meg szuper érzés hogy túl vagy rajta. :)
Köszönöm a tippeket..
Ma elmentünk az osztállyal (nem a haverokkal van gond, csak nem bírja megérteni az ofőnk, hogy én voltam fogorvosnál, de mi a fenének hozzunk igazolást, ha azt se tudtam, hogy megyünk... amúgy meg 1 nap alatt nem tudok igazolást szerezni...)
Szóval az egész napot elsunnyogtuk, tehát 3x voltunk játszótéren, hatodikos létünkre és a fogorvos, az csak 2 játszótér közötti időtöltés volt.. amúgy nem mondta, hogy kell álkapocsemelés, fogszabályzó, pedig ezek a legszembetűnőbbek.. na mindegy... azt persze mondta, hogy van 1 lukas fogam (nincs is), tejfog és mondta a normál fogdoki, hogy az egy olyan kicsi luk, hogy szerinte az már csak azért tűnik annak, mert nagyon furcsák a gumókl vagy mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!