Vissza utasíthatja a fogorvos a következő kérelmemet?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz állapotban van a fogsorom, és a helyi fogorvosra nem bíznám ezt rá. Be mentem hozzá beutalót kérni szájsebészetre, de visszautasította, arra hivatkozva hogy erős kontroll alatt tartják őket, és mivel Ő is megtudja csinálni ( NEM TUDJA!! ) ezért neki kell megcsinálnia. Csak akkor küld el szájsebészetre ha betöri valamelyiket vagy hasonló komoly helyzet áll elő. Ha Én szájsebészeten akarom altatással kihúzatni a bent rohadt gyökereket akkor ezt elvileg csak tőle kéne egy beutalás? Ha ezt vissza utasítja feljelenthetem?2015. ápr. 21. 13:04
1/7 mtke válasza:
Amíg ő képes megcsinálni nem ad beutal öt! Miért ilyen fontos neked a szájsebész
? Miből gondolod hogy nem tudja!mi vagy te tudós vagy látnok?
2/7 anonim válasza:
Beutalót indokolt esetben adhat, és ő dönti el, mikor indokolt, nem te.
3/7 anonim válasza:
Imádom ezt a sok passzív-agresszív embert ezen az oldalon, mint a kedves első válaszoló :D
4/7 anonim válasza:
Menj fel Bp-re a Szentkirályiba, ott nem kell beutaló és rögtön a szájsebészetre kerülsz.
5/7 mtke válasza:
Kérdése volt válaszoltam! Semmi rosszat nem mondtam még csak csúnyán sem reagáltam
6/7 anonim válasza:
Sajnos csak valóban akkor adhat beutalót, ha ő nem tudja megcsinálni, vagy ő töri bele a fogat, nem jelentheted fel.
7/7 anonim válasza:
Sajnos ilyen a rendszer TB alapon, nem Te választasz, az orvos dönt. Egyébként, ha látszik a berohadt gyökér (amiért ejnye-bejnye), akkor érzéstelenítés után kicsit "lenyomkodja" az ínyt és gyökérfogóval ki tudja szedni. Ha ügyesebb a fogorvos, akkor ért a luxator használatához is, azzal meg bármit ki lehet feszegetni.
Miért gondolod úgy, hogy nem tudja, rossz tapasztalat, vagy városi legendák? :) Azokra sose adj, a legtöbb esetben a fele sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!