Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon durva a fogam? Volt...

Nagyon durva a fogam? Volt fogszabim.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezek azok a képek voltak ahol ha úgy tartom h kb. jól is néz ki..csak a beszédben zavar mert akk látszik ://

[link]

Itt meg így simán :P

[link]

és sztem szemből alig észrevehető ha úgy tartom a szám/állam...

De az a lényeg h a fogrvos kikészített. Hordtam mert ugye éjszakai volt. és azt mondta h nem hordom és így volt olyan is h nem állított rajta. és a köv. Alakalommal csodálkozott rajta h semmit se változot. Lehet még rajta segíteni?....és abba hagytam

2015. ápr. 17. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#8 - a toka nem feltétlen a túl sok testzsírtól van az ő esetében, hanem a rövid alsó állkapocstól. Ha 18 év alatt van még, akkor lehet a csontozaton alakítani különböző ívtágítókkal.
2015. ápr. 19. 13:42
 12/16 A kérdező kommentje:

#8. rajta vagyok az egész fogyáson ha tudnál nekem privátba előtte utánna képet küldeni azt megköszönném, ha nem baj! :D

#9 köszii :)) sokkal sokkal durvább volt?

#10 köszii aranyos vagy!! ^^

#11 van még pár évem 18-ig...és csak állandó fogszabi(ra)/(val) adnak fogívtágítót??

köszi mindenkinek!! :D

2015. ápr. 19. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek szerint mélyharapásod van. Nekem is az volt nekem műtéttel hozták rendbe. Meg 4.5 éves fogszabályzással. Mindenen lehet segíteni. Nálam a felső és az alsó fogívek között 18 milliméter volt azt is rendbe hozták. Vágj bele ha kell akkor a műtétbe is. Rosszabbul hangzik mint amilyen volt.

32 FF

2015. ápr. 24. 21:13
 14/16 A kérdező kommentje:

kösziii...huhh nekem nem tom mennyi...

annyira nem félek a műtétes sztoritól csak a hegtől...maradt? meg sokat fűrészeltek?

2015. ápr. 24. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy itt riogatod magad már elmehettél volna fogorvoshoz :) Ne húzd az időt, a Te korodban még műtét nélkül orvosolható a dolog. Az ívtágítók a fogszabályozás részei. Viszont ezek nem feltétlen végig vannak fent, előfordulhat, hogy hamarabb leveszik. De minél előbb mész el annál jobb tényleg. A műtétet meg belülről végzik, így kívül nem marad heg, maximum két pici pötty ahol a csavarokat behelyezik. De ez téged nem kéne, hogy érintsen, ha még időben elmész dokihoz mielőtt befejeződne a csontosodás. Ennek nem 1-2 hónap kell, hanem minimum 2 év, tehát jobb, ha minél előbb rászánod magad a fogszabályoztatásra. Később meg fogod magadnak köszönni. :)
2015. ápr. 25. 02:28
 16/16 A kérdező kommentje:
ezt idén tuti nem ejtem meg...mert ahhoz a hárpiához tuti nem megyek...szval ha elkerülök máshova ami 2016-ban fog megtörténni...és a suli fogorvoshoz szeretnék remélem lesz fogszabályzás mert elég nagy városba tervezek menni...és a csontosodásik még van pár évem
2015. ápr. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!