Nagyon durva a fogam? Volt fogszabim.
Ezek azok a képek voltak ahol ha úgy tartom h kb. jól is néz ki..csak a beszédben zavar mert akk látszik ://
Itt meg így simán :P
és sztem szemből alig észrevehető ha úgy tartom a szám/állam...
De az a lényeg h a fogrvos kikészített. Hordtam mert ugye éjszakai volt. és azt mondta h nem hordom és így volt olyan is h nem állított rajta. és a köv. Alakalommal csodálkozott rajta h semmit se változot. Lehet még rajta segíteni?....és abba hagytam
#8. rajta vagyok az egész fogyáson ha tudnál nekem privátba előtte utánna képet küldeni azt megköszönném, ha nem baj! :D
#9 köszii :)) sokkal sokkal durvább volt?
#10 köszii aranyos vagy!! ^^
#11 van még pár évem 18-ig...és csak állandó fogszabi(ra)/(val) adnak fogívtágítót??
köszi mindenkinek!! :D
Szia!
Ezek szerint mélyharapásod van. Nekem is az volt nekem műtéttel hozták rendbe. Meg 4.5 éves fogszabályzással. Mindenen lehet segíteni. Nálam a felső és az alsó fogívek között 18 milliméter volt azt is rendbe hozták. Vágj bele ha kell akkor a műtétbe is. Rosszabbul hangzik mint amilyen volt.
32 FF
kösziii...huhh nekem nem tom mennyi...
annyira nem félek a műtétes sztoritól csak a hegtől...maradt? meg sokat fűrészeltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!