Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon durva a fogam? Volt...

Nagyon durva a fogam? Volt fogszabim.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezek azok a képek voltak ahol ha úgy tartom h kb. jól is néz ki..csak a beszédben zavar mert akk látszik ://

[link]

Itt meg így simán :P

[link]

és sztem szemből alig észrevehető ha úgy tartom a szám/állam...

De az a lényeg h a fogrvos kikészített. Hordtam mert ugye éjszakai volt. és azt mondta h nem hordom és így volt olyan is h nem állított rajta. és a köv. Alakalommal csodálkozott rajta h semmit se változot. Lehet még rajta segíteni?....és abba hagytam

2015. ápr. 17. 18:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
kapálj vele attól kopik egy kicsit.
2015. ápr. 17. 18:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha zavar, keress egy jó (!) fogorvost. Sajnos a nyomaték a jón van.
2015. ápr. 17. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:

Persze, lehet rajta segíteni.

Esetleg másik doki? Vagy nappal is hordható?

2015. ápr. 17. 18:58
 4/16 A kérdező kommentje:

#1. kapd be te se lehetsz szebb!!! :P

#2. köszi igen én is azon gondolkodom h újra kellene egy másikhoz...csak ez azért volt jó mert körzetis és olcsóbb...

de ugye nem menthettelen??!!!

2015. ápr. 17. 18:59
 5/16 A kérdező kommentje:
#3. igen pont akk kommenteltem...am mire érted h nappal hordható??mármint állandó?!
2015. ápr. 17. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem menthetetlen, de ez bizony az alsó állkapcsod fejletlenebb, mint a felső. Ezt 18 év alatt éjszakai fogszabival és/vagy fogívtágítókkal szokták kezelni, felnőtt korban pedig a műtét lenne a legoptimálisabb. Egy ilyen procedúra tökéletes megoldást hozhat, mint pl. ez:

[link]

De ehelyett az emberek java része a foghúzásos megoldást választja, a legtöbb fogorvos alapból ezt kínálja fel, mert a műtét drága, kockázatos és hosszadalmas a rehabilitáció.

Nagy valószínűséggel a két felső 4-es vagy 5-ös fogad fogják kiszedni és úgy húzzák hátrébb. Ennek eredményeképp az orrod alatti rész, a felső ajkaddal kicsit beljebb kerül majd.

2015. ápr. 17. 19:10
 7/16 A kérdező kommentje:

#6. köszii

huhh ez nagyon jó lenne

2015. ápr. 17. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha kicsi tokádból tudnál "lefogyasztani", akkor is javulna az összkép.

Egyébként nem olyan vészes a fogad, nekem durvább volt.

2015. ápr. 17. 20:06
 9/16 anonim ***** válasza:
A tiedtől vadabb kinézetű volt felnőtt élettársam fogsora . Megszoktam . Nem rémisztő egyáltalán .
2015. ápr. 17. 20:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nincs ezzel a fogsorral semmi baj, szépek a fogaid.
2015. ápr. 18. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!