Nagyon durva a fogam? Volt fogszabim.
Ezek azok a képek voltak ahol ha úgy tartom h kb. jól is néz ki..csak a beszédben zavar mert akk látszik ://
Itt meg így simán :P
és sztem szemből alig észrevehető ha úgy tartom a szám/állam...
De az a lényeg h a fogrvos kikészített. Hordtam mert ugye éjszakai volt. és azt mondta h nem hordom és így volt olyan is h nem állított rajta. és a köv. Alakalommal csodálkozott rajta h semmit se változot. Lehet még rajta segíteni?....és abba hagytam
Persze, lehet rajta segíteni.
Esetleg másik doki? Vagy nappal is hordható?
#1. kapd be te se lehetsz szebb!!! :P
#2. köszi igen én is azon gondolkodom h újra kellene egy másikhoz...csak ez azért volt jó mert körzetis és olcsóbb...
de ugye nem menthettelen??!!!
Nem menthetetlen, de ez bizony az alsó állkapcsod fejletlenebb, mint a felső. Ezt 18 év alatt éjszakai fogszabival és/vagy fogívtágítókkal szokták kezelni, felnőtt korban pedig a műtét lenne a legoptimálisabb. Egy ilyen procedúra tökéletes megoldást hozhat, mint pl. ez:
De ehelyett az emberek java része a foghúzásos megoldást választja, a legtöbb fogorvos alapból ezt kínálja fel, mert a műtét drága, kockázatos és hosszadalmas a rehabilitáció.
Nagy valószínűséggel a két felső 4-es vagy 5-ös fogad fogják kiszedni és úgy húzzák hátrébb. Ennek eredményeképp az orrod alatti rész, a felső ajkaddal kicsit beljebb kerül majd.
#6. köszii
huhh ez nagyon jó lenne
Ha kicsi tokádból tudnál "lefogyasztani", akkor is javulna az összkép.
Egyébként nem olyan vészes a fogad, nekem durvább volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!