Ez most fogfájás vagy csak huzatot kaptam?
Figyelt kérdés
KB egy éve tömtek be az egyik fogam, elég mély volt a lyuk. Az kB fél évet fájt utána is. Most azon az oldalon fáj az alsó alkapcsom, mintha a fogamtol lenne. Ma a fülem is fáj. Ha hideget ittam ( sima hűtött víz) az imént említett fogamba hasított a fájdalom. Olyan helyen kezdtem dolgozni, ahol huzat gyakran ér. Szerintetek az a fogam lesz vagy csak a huzat?2015. ápr. 15. 14:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem a fogad, főleg ha hidegre érzékeny, állkapcsod és füled is fájhat a guylladt fogtól. Menj el fogászatra.
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy magas lett az a tömés vagy nem kapott alábélelést. Addig menj el fogorvoshoz, amíg érzékeny, mert ha elhal az ideg, akkor már csak gyökérkezelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!