Miért nem hat egyetlen fájdalomcsillapító sem?
Fáj a fogam, ma voltam vele dokinál, úgy néz ki, hogy a gyökérkezelést megúszom, szuvas volt, kifúrta, betömte. 3 rossz fogam van egymás mellett, ebből egyet már gyökérkezeltek korábban, egyet ma kezeltek, a 3. bölcsességfog, az ki lesz húzva.
Algoflex forte korábban egy ideig kiütötte a fájdalmat, most már egyáltalán nem, cataflam hasonlóképp. Kértem ma más hatóanyagú fájdalomcsillapítót, xilox-ot írt fel, doki óta bevettem már egy cataflamot, és kb 10 perce ittam meg a 3. tasak xiloxot, egyelőre várom, hogy hasson, de megőrülök úgy fáj, és nem szeretném tönkretenni a szervezetem ezzel a rengeteg vacakkal. Próbáltam már pálinkával öblögetést, szegfűszeget, meg jópár házi praktikát, de semmi nem használ.
Nagyon jó a fogorvosom, sajnos nem tudtuk egyértelműen eldönteni, hogy melyik fogam is fáj a 3 közül. Természetesen vissza fogok menni, de már napok óta alig alszom a fájdalom miatt. Valaki valami ötlet? Miért nem hat egy elvileg nagyon erős fájdalomcsillapító?
Miért nem húzta ki azt a bölcsességet, ha nem egészséges? Van fájdalom, amire már kevés a kapható gyógyszer.
Próbáld meg teljesen betakarni fogkrémmel a fájónak gondolt fogaidat. Elég sok embernél használt valamit.
Bölcsességfogam nem nőtt ki teljesen, le van törve belőle, szóval azt komplikáltabb kivenni, van már időpontom rá, holnap megyek röntgent csináltatni, aztán kiműtik. Amióta elkezdtem renderakatni a rossz fogaim sorban durrannak be, bár ezt hallottam, hogy másoknál is így volt.
Köszönöm a tanácsot, ki is próbálom :)
De nem értem,most melyik fogad fáj ? Mert ha egyet betömött,és semmi nem változott akkor eléggé esélyes,hogy nem az élvezett volna prioritást .
Most azon az oldalon végigtotózza majd melyik fáj,te addig meg lemérgezed magad ..
Egyébként nekem is pont ilyen fájdalmam volt,sőt,én megesküdtem volna rá,hogy alul fáj valamelyik,közben a felső bölcsességfogam durrant be azon az oldalon . Én minél hamarabb (értsd ,még aznap vagy nagyon max másnap ) visszamennék a helyedben,mert ennyi gyógyszert nem lehet szedni napokig,gyomorvérzést is kaphatsz.
Én sem tudom megállapítani sajna, hogy melyik a bűnös :/ gondolom a röntgenből kiderül.
Belátható időn belül kezelve lesz mind, csak addig kell bírni, most meg már nem szedek be semmit, úgyse használ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!