Fogfájás miatt táppénzre menni? Létezik ilyen lehetőség?
Figyelt kérdés
Koronás fogamnak be van gyulladva a gyökércsúcsa, pokoli lett a fájdalom mostanra. Kettesével eszem a Cataflamot, de mintha nem is hatna, tudom hogy egészségtelen. Fogorvosom nem csinál vele semmit, csak antibiotikumot irt fel, és fájdalmcsillapítót. Szétfúrni, leszedni nem fogja a koronát, azt mondta ha lemegy a gyulladás, műtéti úton kellene eltávolítani a gyökérnek egy részét. De napok kérdése mire hatni fog az antibiotikum, én addig megőrülök ha ilyen fájdalommal még dolgoznom is kell menni, nem tudok koncentrálni semmire, csak alszok egész nap, hogy ne érezzem. De fogorvos nem adhat ki ilyen papírt, a háziorvosom pedig tudom hogy nem fog kiírni ilyen dolog miatt, komolyabb betegség esetén is alig kaptam pár napot.2015. márc. 18. 16:24
1/1 anonim válasza:
Donalgint irass fel, nekem az hatott egyedül amikor gyökércsúcs be volt gyulladva, azzal én dolgoztam a rezekálásig, az antibiotikum 2 nap múlva már elmulasztotta a fájdalmat. Rezekálás után kell majd 1-2 napot otthon maradnom és jegelni az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!