Meddig lehet ezt húzni-halasztani? Tömött fog probléma.
Figyelt kérdés
3 és fél hete lett betömve, jó mély volt a szuvasodás. Azóta hol fáj, hol nem, de inkább előbbi van túlsúlyban.
Melegre nagyon érzékeny, de néha ez is enyhül. Hidegre is sokszor megfájdul és van hogy magától is elkezdi, nem lüktet de sajog. Enni gond nélkül lehet rajta (csak ne forró étel legyen).
Mikor a fogorvosnál vagyok, az orvos megkopogtatja és nem fáj. Fúj rá hideget és alig érzem. Olyankor szinte semmi baja. És nem akar hozzányúlni, azt mondja várjunk vele... itthon bezzeg egyből sajog.
Meddig várjak, meddig szenvedjek? Gyógyszert még nem kellett rá bevennem annyira nem vészes de megnehezíti a napjaim...
2015. márc. 17. 20:59
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanez volt a problémám, de nekem a bölcsersségfogamból kifolyólag, mert előre nyomta a 7-es rágót, és nem tudott tisztulni a fogköz... Szerintem húzasd ki.. Nekem ma lett pont húzva a bal alsó 6-os. Csak egyre jobban fog fájni, mert a szuvasodás egyre jobban lemegy a gyökerekhez. :/ 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!