HELP! Mindig kiesik az éjszakai fogszabályzóm. (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok, éjszakai fogszabályzóm van kb 5 napja de eddig utálom. Nappal is kell hordani, hordom is de utána nagyon fáj a fogam. Képtelenség vele elaludni, ha lefekvés előtt hordom annyira fájnak a fogaim. Alapból nem vagyok egy nyugodt alvó, sokat forgolódom, eddig 3x volt bent éjszakára a fogszabályzó de mindháromszor kiesett/kiköptem. Így túl sok értelme nincs, az orvos is mondta hogy először kieshet, figyeljek rá.
Ez ellen mit tudnék tenni? Valakinek hasonló tapasztalata esetleg?
A válaszokat előre is köszönöm! (17/L)
2015. márc. 17. 16:23
1/6 A kérdező kommentje:
Azt felejtettem írni, hogy napi 12 órát kéne hordani.(Ezért kell nappal is)
2015. márc. 17. 16:24
2/6 anonim válasza:
Lenne kérdésem, hogy olyan éjszakai fogszabályzód van amire rá kell harapni vagy felpattinthatós?
3/6 A kérdező kommentje:
Amire rá kell harapni.. teljesen gumiból van.
2015. márc. 25. 19:51
4/6 anonim válasza:
Nekem egy ideig olyan volt. Az elejen nekem is kiesett. De én utáltam és kaptam helyette egy másik éjszakait.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, hát en is utálom..
2015. márc. 27. 23:40
6/6 anonim válasza:
Szia,nekem 2 évig volt éjszakai,és volt,hogy kiesett.Ez ellen nem tudsz tenni,van mikor kiesik,van mikor nem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!