Fájdalmas a fogorvos által végzett fogkőeltávolítás?
Figyelt kérdés
Valaki, aki volt már ilyenen, tényleg olyan fájdalmas mint egy fogfúrás?2015. márc. 15. 12:43
1/17 anonim válasza:
az a legkellemesebb dolog amit fogorvos csinálhat a fogaddal
2/17 anonim válasza:
Attól függ milyen orvos csinálja és gyulladt-e az ínyed. 3 orvosnál jártam az elsőnél nagyon fájt,ráadásule gy óráig tartott mindig a másodiknál csak kellemetlen volt de nem szépen szedte le a fogkövet a harmadikhoz járok rensdszeresen, szépen letisztítja és ha fáj kapok érzéstelenítőt.
3/17 anonim válasza:
nem fájdalmas, 15 perc alatt szokott a dokim végezni
4/17 anonim válasza:
Nem fájdalmas. Ha az íny egy kicsit gyulladt, akkor érzékeny lehet, de erre lehet kérni lidocain spray-t (ide elég a spray vagy zselé is, nem kell tűszúrás).
5/17 anonim válasza:
Nem fáj, viszont utána egész szépen vérzik, de nem kell betojni. Csak járj el legalább félévente egy tisztításra és akkor soha nem is fog fájni és hamarabb végzel, plusz a fogaid sem fognak kiesni az ínysorvadás miatt.
6/17 A kérdező kommentje:
Nekem valószínű ínysorvadásom van, állítólag a fogszbályzótól. 4 évig volt éjszakaim, utána 4 évig állandó, majd utána 2 évig megint éjszakai. Pár évre rá, elkezdett lehúzódni az ínyem a fogakról, nem segített semmilyen fogkrém, se fogkefe, se vitamin. Úgyhogy akkor ezek szernt nekem fájni fog a dolog, de remélem utána megszűnnek a panaszaim.
2015. márc. 16. 12:50
7/17 anonim válasza:
"Nem fáj, viszont utána egész szépen vérzik, " sürgősen cserélj fogorvost!! Soha szabadna vérezzen!
8/17 anonim válasza:
Nekem úgy fájt, hogy csak na, ennél még a gyökérkezelés is jobb volt. Nem sírtam fogorvosnál sosem, de bevallom fogkőleszedés után köptem ki a vért és kicsordult a könnyem. És ezt komolyan mondom, nekem rettentően fájt.
9/17 anonim válasza:
megadjam a fogorvosom elérhetőségeit? nem normális dolog, hogy egy fogkőleszedés fáj vagy vérzik
10/17 anonim válasza:
Hogyne vérezne, hát a fogak tövénél be kell mennyi az íny alá is, hogy ott is kitisztítsa ahol Te szabad szemmel nem látod. A fogkőleszedés nem baj, ha vérzik, a fogmosás viszont semmilyen körülmények között nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!