Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire kínos, ha ilyen...

Mennyire kínos, ha ilyen szinten levált a zománc (kép lent)?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 4. 02:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Minél előbb csináltasd meg ! Fáj ? Nekem is ennyire levált a zománc a fogamról tavaly nyáron a felső front fogamról úgy , higy véletlenül ráharaptam a barackmagra . Nekem nem okozott fájdalmat ,mert mint utólag kiderült az a bizonyos fogam szep alattomosan elhalt .. A fogorvos gyökér kezelte , a zománc ra húzott fedőtömést ( szerencsére tok nem kellett ) , nagyon szuper .. Nem is látszódik , hogy történt valami azzal a fogammal ;) !
2015. márc. 4. 05:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Hál' Istennek a legkevésbé sem fáj. Lassan ráveszem magam egy időpont kérésére, bár itt kint Angliában ez nem lesz egy olcsó megoldás.
2015. márc. 4. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Elhiszem ,de nem tudsz mit tenni muszáj megcsináltatni , hiszen az a fog most teljesen védtelen .
2015. márc. 5. 04:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Hat tenyleg meg kene csinaltatnod, de ha van ra modod, lehet szerencsesebb par napra hazarepulnod emiatt... A repjegy es az otthoni kezeles ara sanszos hogy kevesebb lesz mint Angliaban, es a minoseg is jobb otthon!

Kerj arajanlatot!

2015. márc. 5. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!