Érdemes pénzt fektetni fogfehérítésbe, ha mondjuk én napi szinten kávézok, teát iszok, cigarettázok? Mennyire tartós egy fogfehérítés egyáltalán?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 19:42
1/9 anonim válasza:
Árat nem tudok mondani,de ha téged zavar hogy nem fehér akkor minden képp erdemes
2/9 anonim válasza:
Mindhárom barnítja a fogat, ráadásul erről a fogfehérítés után egy időre le kell mondanod, mert csak fehér ételeket szabad fogyasztani egy darabig. Ha nem tudsz lemondani a kávé, cigi, teáról, akkor semmi értelme, nem lesz tartós a hatás.
3/9 A kérdező kommentje:
Óh, értem. S mennyi az az idő, amely alatt fel kell hagyni ezekkel a dolgokkal? Napok, hetek, hónapok?
2015. jan. 17. 13:23
4/9 anonim válasza:
Van ahol azt mondják, hogy 48 óráig kell kerülni ezeket és a szines ételeket, de van ahol heteket, és van ahol 10 napig ajánlják a színmentes diétát, kerülni kell a paradicsomot, paprikás ételeket, currys ételeket és minden olyat, ami szinezéket tartalmaz, plusz kávé, tea, kóla, vörösbor, üditők, cigi.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. A 48 órát még kibírnám szerintem, de a 10 nap már igen húzós. S ha én ezt a fajta életmódot folytatom, akkor érdemes egyáltalán pénzt fektetni ebbe? Úgy értem, tartósan fehérek maradnak azért a fogak ezek után is vagy "pillanatok" alatt visszabarnul, sárgul?
2015. jan. 18. 12:28
6/9 anonim válasza:
Azért ez olyan dolog ami után sok idő kell hogy vissza sárguljon. Év/évekre gondolj.
de pontosabb dolgokat a kezelő orvos mond majd ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ...:)
2015. jan. 19. 18:33
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem, mert a fogzománc utána totálkáros lesz, az egyik ismerősöm is elment fogfehérítésre, és nagyon szenvedett. Ne úgy képzeld el, hogy kiszívták a vérét :D
De a fogzománca nagyon rossz lett :(
9/9 A kérdező kommentje:
S ez minden esetben így van? Azt tudom, hogy károsodik a fogzománc, na de ennyire???
2015. júl. 28. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!