Hétfőn tömték a fogamat máshol, mint azelőtt (ingyenes TB). Hazudott volna a doki, vagy ennyit változott az egészségügy?
Régen Pesten tömettem, most egy kis faluban ami még csak város sem. Pesten 1,5-2 hetente kaptam egy egy tömést, mert ugye még ingyenes, mert tanuló vagyok.
Itt havi 1 tömés ingyenes. Ami csak azért érdekes, mert az unokatesóm szintén ugyanahhoz a fogorvoshoz jár, akinek elvileg már nem ingyenes, mégis neki is a havi első ingyenes.
Most ez micsoda?
# 2 aki dolgozik annak semmiképp sem ingyenes, maximum az önkormányzat fizetheti, de a TB nem állja. Ez 100%:
"A beteg 18 éves koráig, a középiskola, szakképző iskola nappali tagozatán folytatott tanulmányok ideje alatt, a terhesség megállapításától a szülést követő 90 napig, 62 éves életkora felett a teljes körű alap és szakellátás térítésmentes"
Minden fogmegtartó kezelés ingyenes és a húzás is, csak a pótlásokért kell fizetni, vagy fogkoronáért. Ilyet még nem hallottam, hogy havi 1 lenne ingyenes.
minden fogmegtartó kezelés és a húzás ingyenes ha saját körzetedbe mész.
más körzetébe már más a helyzet.
elégnek elég ha nem most csinálják a fogaidat.
olyan rad2-3-as fogaim voltak csak abból viszont 6 darab. Már csak egy van! Amire most 1 hónapot kell várnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!