Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felnőttnek tényleg nem raknak...

Felnőttnek tényleg nem raknak éjszakai fogszabályzót?

Figyelt kérdés
Nekem ezt mondták. 18 vagyok. Sajnos anyáék soha nem.engedhették meg maguknak viszont én szeretnék.rá gyűjteni. Csak egy fogamat kellene beljebb tolni foghúzást is bevállalnék. Egy felső szemfog. Erre elég lenne az éjszakai.is nem?
2015. márc. 1. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért raksz bizonyos szavak közé szóköz helyet pontot?
2015. márc. 1. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert szerintem telefonról írta ki a kérdést, én is sokszor véletlenül pontot nyomok a szóköz helyett.
2015. márc. 1. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,'hogy raknak-e, de az állandó ezerszer hatékonyabb. Nekem volt mind 2, az éjjeli nem csinált semmit.
2015. márc. 1. 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen sajnos a telefonomon tul kozel van. Igyis a kerdesben meg ekezetet is irtam es ha erre is figyelek. igy sokkal gyorsabban lepotyogom de nemis ez a lenyeg . csak erdekelne mert nekem jobban megerne akar harom ev is ugy mint amugy egy. gondolom olcsobb is
2015. márc. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!