Mennyi ido feltenni egy fogszabalyzot?
Figyelt kérdés
Kellene fogszabalyzo, mert nagyon kuszak a fogaim de nyáron egyik ismerősömnél töltök 2 hónapot, addig pedig nem akarom, hogy zavarjon.
Addigra nincs valami mód, hogy kicsit jobbak legyenek? Azt hallottam, előtte úgyis éjszakait tesznek be, az segít? Vagy csak hagyjam es utánna tettesek be, de az több hónap, akkor kb. 19 leszek mire szep fogaim lesznek?
2015. márc. 1. 13:22
1/3 A kérdező kommentje:
Te jó ég! Szörnyű a helyesírásom! Meglátszik, hogy nem aludtam.
2015. márc. 1. 13:26
2/3 anonim válasza:
18év alatt a tb támogatja a fogszabályozót utána nem, és sokkal drágább lesz! Ha megszokod nem fog zavarni, nem biztos,hogy először éjjelit kapsz én először állandó fogszabályozót kaptam majd a levétel után éjjelit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. márc. 1. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!