Foggyulladás okai, következményei?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon fájt a fogam, fájdalomcsillapítót ettem és ma már nem fáj. De az arcom megduzzadt és feltűnő.. mit tegyek hogy elmúljon? Mivel hétvége van, ilyenkor nem nagyon van fogorvos és félek is tőle! Van valami súlyos következménye, hogyan gyógyítsák az orvosok, fájdalmas?#fog #foggyulladás.
2015. febr. 28. 10:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem adnak antibiotikumot. Viszont ha pl. gyulladt a fogad gyökere, gennyes, azt nem fog tőle elmúlni, csak a duzzanat. Nem tudod elkerülni a fogorvost, max. addig halogatod míg végül a falat fogod kaparni kínodban.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem halogatom semmiképp, muszáj elmenjek orvoshoz, ha azt akarom, hogy ne legyen súlyosabb következménye! Köszönöm a választ :)
2015. febr. 28. 10:31
3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg kamillateás törlőkendő segítene, hogy a duzzanat kicsit elmúljon? Vagy valami más?
2015. febr. 28. 10:46
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok. Jegeld. Nekem is azt tanácsolta az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!