Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Duna Dental, Perfect Smile,...

Duna Dental, Perfect Smile, Smile Center vagy Budapest Dental? A második fogamra szeretnék héjat. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének.

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 10:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
Duna Dentál: Pici rendelő. recepciós hölgy flegmán kezeli a betegeket, majd a legnagyobb délutáni csúcsba elment... Eközben folyamatosan jöttek a betegek csengettek néha sikerült valakinek (hol beteg, hol asszisztens bentről, néha az orvos) kirohanni és megnyomni az ajtónyitót. Fél órát ücsörögtem... azt se kérdezték ki fia borja vagyok mit akarok stb. Anyuka érkezett 5-6 éves lányával, kislány bevágtat a doktornőhöz sziaaa doktornéni...... (ajtó ugyanis nyitva volt, bárki beláthat, bemehet..) fél órát vártam közben futkostak az emberek. Aztán elegánsan távoztam. Több etikai problémám is adódott: 1.) Miért flegma a recepciós nő a betegekkel? 2.) Miért nem tartják be a pontos időt amire behívják az embert? 3.) Ha ennyi ember van egyszerre a rendelőbe hogy tudnak odafigyelni a pontos, preciz munkavégzésre? 4.)Miért nincs normális, kedves alkalmazott, aki fogadja a betegeket a rendelő nyitvatartási idejében, illetve nyitja a bejárati kaput? Összességében számomra nem volt bizalomgerjesztő a rendelő.
2017. jan. 27. 00:12
 12/14 anonim válasza:
100%
Budspest Dental lehet, hogy jó, de én 2010-ben voltam ott Dr. Mák Edinánàl és a mai napig iszom a levét. Sajnos ő akkor kezdő fogorvos volt és még nagyon tapasztalatlan. Sok dolog történt, leírni túl hosszadalmas... De egyet elmondok a sajnos sok közül. A koronáimat (4db első fogak) nem jól tette fel, a technikus sem pontosan készítette el, de lehet a lenyomat nem volt megfelelő, a lényeg, hogy nem illeszkedett jól. Ez mellett, ideiglenes ragasztóval volt felragasztva, mert a próba alkalmával, úgy felszorultak a fogak hogy nem jöttek le. Az évek alatt a ragasztó felbomlott, az étel, nyál, baktérium bejutott a koronák alá. A jelek azzal kezdődtek, hogy profi szájhigienia mellet is olyan bűz jött a fogaim mellett, hogy azt hittem elájulok. Először, nem tudták mi bajom van... Majd, olyan gyulladás alakult ki, hogy a szájpadlásomig fájt minden, nem beszélve a koronák alatti állapotról amelyet most nem részletezek. Folyamatos hányingerem volt a szag miatt és egyéb más dolgok. A koronák cseréje az ínyműtétem amire a gyulladások miatt szükség volt, csapok az elrohadt fogak miatt, ideiglenes korona stb., közel 900.000 Ft volt. És nem írom a folytatást, mert el sem hinnétek. Ami boldogság, hogy végre nem jön a bűz a fogdáimból!!!
2020. jan. 14. 23:26
 13/14 anonim válasza:
Elnézést, fogaimból.
2020. jan. 14. 23:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Úristen, ez rettenetes! Nagyon sajnálom!

A rossz szagot te magad is érezted? Emiatt én is aggódom, hogy vajon nincs-e rossz szaga a számnak, vagy csak a barátaim nem mernek szólni :(

2020. jan. 22. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!