Melyik klinikát ajánlanátok foghúzás esetén? Gyökérkezelt, tömött fog, sajnos le a gyökérig kettétörött. Ki kell húzni. Melyik fogászati centrumban a legkíméletesebbek foghúzásban? Esetleg Budapest Dental?
Szia!
Én ide járok:
Úgy tudom, hogy van egy szájsebészük is, de most szabin van. Én őket ajánlanám...
Sajna nekem is volt olyan fogam, amit vésni kellett, s az SZTK-ban hát nem úgy bántak velem, ahogy kellett volna...utána kezdem el ide járni. Nem bántam meg...
Sajna nekem is most letört egy fogam, de a nyári szabi miatt, csak 2-3 hét múlva tudok menni.
Remélem tudtam segíteni :)! Kitartást!!!!
Én szájsebészetre mennék vele
Biztos ami biztos (mert lehet beletörik húzás közben)
Kedves Első!
Mit jelent a vésés? Azt mikor kell?
Ne haragudj az ostobának tűnő kérdésért, de 10 évvel ezelőtt kellett utoljára fogat húzatnom, akkor is törött fog volt (csak a külső oldal maradt meg), szájsebészeten kivették, de nem emlékszem vésésre.
Megnéztem a honlapot, árakról nem írnak. Esetleg valami támpontot tudnál adni?
Köszönöm
Szia!
Vésni akkor kellett, amikor a doki foghúzás közben beletörte a fogat. Mindez SZTK-ba történt :(... A vésést a szájsebészeten csinálták. Én is azt javasolnám h. vagy szájsebész v. magán.
Árakat nem tudok, mert ez esetfüggő. Ha felhívod biztos tudnak segíteni.
Ha tudok még segíteni vmiben írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!