Eltudná tüntetni a fogak közötti réseket a fogorvos?
2015. febr. 20. 21:49
1/8 anonim válasza:
Fogszabályzóval persze.Lehet hogy éjszakai is elég lenne.De hát ezt ott kell megkérdezned :)
2/8 anonim válasza:
eltudja de beletelik egy kis időbe. volt ismerősöm akinek hiányosan nöttek ki a fogai és most szebbek min az enyém. pótlás ide, pótlás oda, innen ki, oda be, fogszabi... elég időigényes na és a pénz.
3/8 A kérdező kommentje:
értem,lecsiszolni meg nem akarom,mert szerintem az se jó ha oda tesznek egy koronát..
mennyibe kerülhet kb egy éjszakai fogszabályzó?(17éves vagyok)
2015. febr. 20. 21:59
4/8 anonim válasza:
Jól látom, hogy a JF egyesed kicsit kiáll?
Ha az a helyére kerül, nem is kell foglalkoznod a résekkel.
6/8 anonim válasza:
Éjszakai nem lesz elég. Elég durva középvonal eltolódásod van, az alsó fogsorod el van csúszva jobbra.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,kb mennyibe kerülhetne nekem ez a fogszabályozás?igy hogy még nem vagyok 18
2015. febr. 21. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!