Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha nincs körzeti meg sulis...

Ha nincs körzeti meg sulis fogorvos akkor hol csináltathatom meg a fogam?

Figyelt kérdés
Megérdeklődtem, azt mondták hogy nagyon régóta nincs mert senki nem akar ilyen fogorvos lenni. Nagyon rosszak a fogaim már fájnak is stb. Hol tömnék akkor be ingyen? kb. 20 fogról van szó lehet van amelyiket ki kell húzni.
2015. febr. 18. 07:32
 1/4 anonim ***** válasza:

20 fog? Hallod, jól hagytad szétrohadni a szádat...

Ha nincs körzeti, akkor menj be a kórházi fogászatra. Ha kell beutaló, akkor kérj házidokitól.

2015. febr. 18. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindnhol van körzeti fogászat, mindenki tartozik valahová, nézz utána.
2015. febr. 18. 07:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos eléggé elhanyagoltam nem is mostam mindig kilyukadtak meg stb. :( Az iskolában már megkérdeztem, ott azt mondták hogy nincs körzeti mindenkinek magának kell megoldani, és anyáék se tudnak róla h. hova lehet menni.
2015. febr. 18. 08:00
 4/4 anonim ***** válasza:

ne az iskolában kérdezd, hanem a háziorvostól.

és ha csak egy kis fekete foltot látsz, az nem biztos, h lyuk.

ha még iskolába jársz, nem lehet olyan vészes a helyzet, lehet, h csak te látod annak.

2015. febr. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!