Nagyon visszataszító egy ilyen mosoly?
Sziasztok.
A minap találtam egy kérdést, melyben az illetőnek szinte teljesen ugyanolyan fogsora van, mint nekem. (Bár nekem pöppet egyenesebben állnak baloldalt a fogaim.)
Itt van: [link]
Voltunk körzeti fogorvosnál, aki nem túl jó hírekkel szolgált: két fogat húzni kell. (Csak felső fogszabit szeretnék)
Nem egyeztem bele, ugyanis két teljesen egészséges csontfogról van szó.
Mit tegyek? Mégis fogadjam el? Esetleg keressünk másik orvost? Vagy nem olyan vészes? Lesz esélyem a fiúknál?
Egy kétségbeesett lány.
Rendben, köszönöm a tanácsot... Megpróbálom szüleimet rábeszélni, hogy keressünk egy másik orvost...
Egyébként 15 éves leszek nyáron. :)
Nos, talán már senki sem olvassa ezt a kérdést, de azért írok még egy dolgot...
Szüleimet többször is megkérdeztem ezzel kapcsolatban... Azt mondták, nem. Az indok csupán a fogszabályzó ára volt. Tényleg ennyire az egekben lenne egy fogszabályozás költsége? Próbáljam tovább győzködni őket? ...
akár felnőtt vagy, akár gyerek, semmiképp se engedd kihúzatni a fogadat.
egyébként a kép alapján nem is látom indokát a húzásnak.
másik orvoshoz kell menni.
ha a szüleid nem adnak rá pénzt, akkor sajnos magadnak kell érte megdolgozni, vagy nagyon kell spórolnod, hogyha zsebpénzt kapsz, vagy ilyesmit.
ez nagyon sajnálatos, hogy a szüleid erre nem nyitottak, mert ilyen korban valóban van valami tb támogatás. és ilyenkor még sokat lehet alakítani és gyorsan.
mindenesetre én nem látom vészesnek a helyzetet, de ha nagyon zavar, akkor próbálj dolgozni, 14 éven felül már lehet, azt hiszem.
Köszi a választ, bár a kép csak illusztráció, az enyém nem pont ilyen. :)
De apummal mengbeszéltük, hogy másik orvoshoz megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!