Kiesett a tömésem. Hogy vigyázzak rá?
Két üléses gyökérkezelés közepén vagyok, mert a felső tömött szemfogam adta be a kulcsot. Még hétfőn fúrás-kezelés után egy átmeneti tömést kaptam, ami ma reggel kiesett véletlenül fogmosáskor és lezúdult a lefolyón.
Ma bementem a fogdokihoz suli után, erre mit látok? "Továbbképzés miatt a rendelés elmarad"
Viszont a hétvégén elutazom az ország másik felébe egy szállodába párommal. Lemondani már nem lehet meg nem is akarom, de aggódom a tömés helyén levő lyuk miatt. (még) nem fáj, óvatosan eszem csak az egyik oldalon. Van esetleg megoldás, hogy átmenetileg hatékonyabban védhessem meg a lyukat/érjem el, hogy ne kezdjen újra fájni a tömés hiánya miatt, vagy semmi? Dokihoz legközelebb hétfőn tudok elmenni, de arra kevés az esély... utána a csütörtök a közelebbi időpont:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!