S. O. S gennyes inyes lyukas fog?
Figyelt kérdés
Nagyon szepek voltak(?)a fogaim, az osszes barazda zarva van :-( van a felso fogsoromon a szemfogamtol ket fognyira ugyanott a ket oldalon ket aprocska fog. Eddig nottek ki. Semmi gond nem volt vele. Honapokkal ezelott eszrevettem ha erosen megszivtam enyhen verzett. Nem tulajdonitottam neki jelentoseget. Aztan szepen lassan eszrevettem hogy fogmosaskor is elkezdett verezni csak ennel a ket fognal de foleg a balol daloli. Arra mar fwlfigyeltem gondoltam ennyi ev utan biztos eszebe jutott hogy jobban kikene nonie:-D Mostanra pedig arra lettem figyelmes hogy nagOn budos a szam. Nem szajszagu hanem gennyes szag pfuj.:-( nem tudtam mitol lehet gondoltam foginy gyulladas de csak ket fogamnal faj. Ha vattaval kitisztitottam olyan volt mintha a fogam tetejenel betudnek oda nyulni. Gennyes vattapamacsok voltak picit veresek is. Hnap hivom a fogorvoat bizok benne hamar ad idopontot. Anyukamat megkertem nezze mar meg van e ott lyuk de keptelensegnek tartanam a barazda zaras miatt. O latott egy kis elszinezodet de nem tudja(nyilvan valo) lehet lyukasegy fog igy barazdazarassal fajo foginnyel es gennyel? Rendazeresen mosok fogat mint irtam eddig nem voltak problemaim vele.:( belulrol lyukadna ki?:( 18l2015. febr. 9. 21:11
1/1 anonim válasza:
a barázda az alján van, ha a felsőt nézed
szóval lehet, hogy oldalt lyukadt ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!