Reggelente mosol fogat?
Őszintén... Én bevallom, hogy nem, mert rohanunk minden reggel oviba, iskolába, munkahelyre. Reggel iszom egy kávét, közben szedelőzködünk (elég gyors ütemben), és bekapok két cukormentes rágót, és futás...
Kíváncsi vagyok, ki van még így. (Ja, és nem egy igénytelen, elhanyagolt felnőttet kell elképzelnetek, de a reggeli fogmosás nálunk valahogy nem alakult ki...ellenben az esti nem maradhat el soha semmilyen körülmények között).
12 óránként kéne. Mindegy hogy ettél vagy sem.
Amúgy igenis genetika leginkább. Van aki sose mos fogat és 50 évesen sincs problémája vele. Más pedig küzd ezerrel, napi két vagy akár háromszor is alaposan mossa és mégis örökké a fogorvosnál köt ki. Nyilván ha ez utóbbi még ennyit se mossa akkor még többet kell fogorvoshoz járnia. Szóval nyilván valamit ér a megfelelő száj higiénia de a genetika sajnos sokkal erősebb.
Én mosok reggel és este is.
Este fürdés közben mosok, így megoldva.
Reggel 1 órával előbb felkelek, elintézem a WC-t, majd kézmosás, fogmosás, arc mosás. Ez az alap
Aztán csinálok reggelit, becsomagolom, iszok egy pohár teát, felöltözöm és megyek is. Rágót beveszek. Mikor beértem a munkahelyemre, megeszem a reggelim, víz vagy kávé majd rágó. Ebéd után szintén rágó.
Én használok szájvizet is, friss leheletet ad a számnak.
Rendszeresen járok fogorvoshoz, fél évente fogkőleszedés. Szerintem ez alap higiénia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!