Reggelente mosol fogat?
Őszintén... Én bevallom, hogy nem, mert rohanunk minden reggel oviba, iskolába, munkahelyre. Reggel iszom egy kávét, közben szedelőzködünk (elég gyors ütemben), és bekapok két cukormentes rágót, és futás...
Kíváncsi vagyok, ki van még így. (Ja, és nem egy igénytelen, elhanyagolt felnőttet kell elképzelnetek, de a reggeli fogmosás nálunk valahogy nem alakult ki...ellenben az esti nem maradhat el soha semmilyen körülmények között).
Hát... az nem jó. :(
Most láttam egy reklámot, amiben gyerekek kell rávegyék a szüleiket a napi kettő fogmosásra.. és elgondokodtam ezen...
Ez érdekes :)
Este nem tudnám kihagyni, hiszen egész nap eszegetünk, lepedékes, "koszos" a fog, meg a szájüreg.
Reggel a lehellet, hát igen, az nekem se jó ennek ellenére, de a kávé és rágó után ugyanolyan, mintha fogat mostam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!