Foghuzas utan mit erdemes enni?
A mai napon kihuztak az egyik also orlo fogamat, ami nem volt konnyu menet.
Vegul kikerul hala istennek.
A fiatal orvos azt mondta, hogy tejtermek szigoruan tilos, es a tejjel kapcsolatos eteleket is kerulnom kene.
Ti mit ennetek egy foghuzas utan? Segitsetek
Meg hozzateszem, hogy a reggeli ota nem ettem semmit, igy mar kellene valamit.
A zsibbaszto soka ment ki, meg a delutant is vegigaludtam, szerencsere ugy, hogy az algoflex forte erezhetoen mukodott az utofajdalom ellen.
Üres levest, de nem vegetásat, esetleg ha jó puhára van főzve és nem kell rágni lehet benne zöldség is.
A tej azért nem szabad mert fokozza a gyulladást
Én is igy voltam.
istant levest vettem100ft..
3 perc alatt kész.
Én krumplipürét szoktam ilyenkor tonhalkonzervvel. Tápláló, finom és csak nyelni kell. Tejterméket azért nem szabad ilyenkor, mert a lactobacillusok a friss sebbe kerülve gyulladást okozhatnak.
Igazából ehetsz bármit, de ne azon a felén. A titok annyi, hogy kis falatokban edd és akkor garantáltan a "jó" oldalon tudod tartani a falatot, nem megy bele a kaja a sebbe.
Koszontem a valaszokat.
Lassan letelik a kritikus 48 ora, es eddig jol alakulnak a dolgok. Vagyis ugy erzem, asszem, mindenfelekeppen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!