Ezzel a foggal mit csinál a fogorvos?
Felül, a jobb oldali oldalsó és középső metszőfogam között, van egy tömés, de szerintem rossz. Most be van gyulladva az ínyem ezen a részen, és fáj (kicsit fel is van dagadva az arcom). Már a gennyzacskót érzem, tehát gyógyulófélben van, amint sikerül elmulasztani elmegyek fogorvoshoz. Szóval ott régebben lyukas volt. Voltam vele dokinál, betömte, jó is volt. Aztán mostanra valahogy kikopott a tömés, vagy nem tudom de érdekesen néz ki a fogam. Csináltam képeket is de nem tudom mennyire jól látható. Mintha egy kis rés lenne a fogzománcomon. Nem mélyen csak a felszínén.
Ezzel mit csinálhat a fogorvos? Lehet gyökér kezelni? Vagy csak simán újratömi? Fájdalmas lesz az injekció?(ezt csak azért kérdezem, mert legutoljára amikor oda kaptam injekciót, annyira fájt hogy majd betojtam, még az orromban is éreztem a nyilallást)
Köszi a választ!
Már írt fel doki antibiotikumot, azzal kezelgetem. Arra irtam hogy ha elmúlik, elmegyek hozzá
ezt sztk-ban tömték?
mert szerintem azért ilyen.
ne engedd gyökérkezelni, menjél magándokihoz és tömesd be rendesen.
Nem sztk. Lakhelyemen a fogorvos tömte.
Lehetséges hogy csak újratömi? Most be van dagadva az arcom, és gyulladt az ínyem, szerintem ez már gyökérkezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!