Holnap kiműtik a bölcsességfogam. Létezik hogy nagyobb fájdalom nélkül megúszom magát a húzást?!
Kedves eddigi hozzászólók! Írjátok meg kérlek azt is, hogy miért kellett kiműteni.. Nekem a jobboldaliak íny alatt maradtak, a bal felső normálisan előtört, az alsó meg ferdén, úgy értve, hogy a hátsó része kijött, az előtte lévő őrlőfog melletti része meg alig, de kint van. 34 éves vagyok, panaszt nem okozott egyik sem.
Nektek azért kell kiszedni, mert gondot okoz?
Üdv!
Szia!
Nekem már többet is kikellet szedni mert a többi fogat nyomta így idővel azok is tönkrementek volna,és folyamatosan letörtek,nekem sem fájtak de látszott a röntgenen hogy nagy bajokat csinál.
Akkor nem szokták bántani ha van rendesen helye kinőni de még akkor is kétesélyes mert ezek a fogak nagyon gyorsan romlanak hisz nem tudod a helyzetük miatt rendesen tisztítani.
De jó hír hogy mivel magánfogászaton voltam ezért most az utolsó nem fájt se közben se utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!