Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Félek a szuritól! Hogyan...

Félek a szuritól! Hogyan lehet otthon kicsit zsibbasztani az ínyt hogy ne fájjon Ennyire?

Figyelt kérdés

Már 7 fogamat kihúzták (4csontfog) és még 9-et kell (6csonfog) már szinte rosszúl vagyok a szuritól, szédülök. Nem lehet otthon valahogy elzsibbasztani az ínyt?

13/L

2015. jan. 23. 13:29
 1/8 Ügyet Lenke ***** válasza:
az a tű hajszálvékony, nem is lehet érezni, jobban fáj utána, mikor kimegy a zsibbasztás...ne parázz potyára
2015. jan. 23. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Magándoki?
2015. jan. 23. 13:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem magándoki. Nekem utána nem szokott fájni csak akkor de akkor nagyon. Van amikor többet kell beadni mert az ínyem nagyon érzékeny. Ja és az érzékenység miatt még rosszabb. Igan nem magándoki de nagyon rendes óvatosan adja be a szurit benyom egy keveset és mikor bezsibbadt a többit csak akkor nyomja be. Én csak az elejétől Félek már nagyon mert rengetegszer átéltem és egyre rosszabb.... Vefyek be fájdalomcsillapítót vagy hogy legyen kevésbé csípős?? :-o
2015. jan. 23. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Néhány dokinál van spray-s érzéstelenítő, hogy ne érezd a szurit.
2015. jan. 23. 14:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen olyat én is kapok és egít is de így is szinte elviselhetetlen. meg már beleőrülök higy 13 éves vagyok és már 7 fogamat kihúzták és még 9-et kell pedig egészségesek csak ferdék és a fogszabályzó miatt.... :'(
2015. jan. 23. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:

16 fogat kihúznak? :O

Tuti kell kell ennyit? Nem akarod magánnal is megnézetni?

Bocs az off-ért, de ez durván sok!

2015. jan. 23. 15:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok :'( de egy fogam az ínyembe el van dőlve és ki kell egyenesíteni különben a kockázatos műtét amit rinkán csinálnak Magyarországon és abban is kezdők :S
2015. jan. 23. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne vegyél be semmilyen fájdalomcsillapítót otthon, mert nem biztos, hogy jó együtt a szurival, kérd meg a dokit, hogy fújja le lidokainnal az ínyed szúrás előtt.
2015. jan. 23. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!