Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak vele? Levágjam?...

Mit csináljak vele? Levágjam? (fogszabályzó)

Figyelt kérdés
Az előbb evés közben észrevettem, hogy lejött az utolsó brekett a felső fogszabályzómról. Nem akarom feszegetni, magától úgy tűnik, nem csúszik le, de félek, hogy majd legközelebb evés közben mégis lejön. Holnap nem rendel a doki, de felhívom a rendelőt és kérek időpontot (sztk). Addig mit csináljak? Hagyjam ott lifegni a végén? És mennyit kell majd kb fizetni, hogy visszaragasszák? (azt mondták, hogy 18 felett a TB már nem támogat, így fizetni kell, ha történik a fogszabival valami). Közel egy éve van fenn, és még eddig sosem volt vele baj.

2015. jan. 20. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értem csak a gumi tartja, ebben az esetben szerintem mindenképp vedd le, nehogy éjszaka véletlenül lenyeld.
2015. jan. 20. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem a gumi tartja, hanem csak a drót, ami bele van fűzve. A legvégén lévő esett le, ami "tartja" az egészet tulajdonképpen. [link] A 8-assal jelölt az, ami lejött nekem, pont ugyanez.
2015. jan. 20. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
A drót magától nem marad a brekettben, a gumi tartja ott, kivéve ha önligírozó készüléked van, mert akkor pici reteszek vannak a breketteken. Az utolsó brekett amúgy szimpla kis tappancs, vagy tubus? Mert ha szimpla brekett, akkor tényleg simán le tudod venni, ha kifűzöd a gumit róla. Tényleg jobb lenne levenni, hogy le ne nyeld véletlen.
2015. jan. 21. 00:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó tubus.
2015. jan. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!