Miskolcon jó magán fogorvos?
Figyelt kérdés
Nem szeretek fogászatra járni, de ha már muszáj, akkor próbálnék olyanhoz, aki nem veszi el az élettől is a kedvemet, és még ért is a dolgához.
Valakit tudtok javasolni, aki nektek is bevált?
2015. jan. 17. 00:46
1/6 A kérdező kommentje:
Nem hátrány, ha foglalkozik UV-s fogkő eltávolítással, bár ez szerintem már mindenhol van.
2015. jan. 17. 00:46
2/6 A kérdező kommentje:
*ultrahangos, bocsi este van :D
2015. jan. 17. 00:47
3/6 anonim válasza:
Soós Tamás a Szent Ferenc D épületének első emeletén. Soha, de soha többé máshoz ^^ :)
A fogkő témában nem tudok sajna nyilatkozni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben már egyik ismerősöm javasolt egy hölgyet valahol a pláza környékén, mindkettőnek utánajárok :)
2015. jan. 17. 16:34
5/6 anonim válasza:
Az ismerősöd sztem Dr. Holp Szilviára gondolhatott.
A madarász utcánál van a rendelője, ami a pláza környékén van.
Ahogy böngésztem a netet elég jó fogorvosnak tűnik.
Én is hozzá készülök. Kiváncsi leszek, hogy a holnapi betelefonálás után mikor mehetek. Sztem elég hamar
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ő volt az, hozzá fogok menni, bár ahogy láttam fogszabályzást nem vállal, de biztos tud majd valakit javasolni.
2015. febr. 2. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!