Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elég az éjszakai fogszabályzó...

Elég az éjszakai fogszabályzó alulra? (képek)

Figyelt kérdés

Fölül 2 éve van állandó fogszabályzóm,és most úgy döntöttem alulra is kéne éjszakai mert azért nem tökéltesen.Szerintetek elég lenne csak az ékszakai is?

[link]

18/L

2010. febr. 6. 21:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
megint 21:48-as vok:) erre a fogsorra szerintem felesleges:) ne álljanak már annyira szabályosan:Dsztem szép a fogsorod,amit írtam azt általánosságban gondoltam,nem a te fogsorodra értve. nekem is kb így néz ki,pedig volt alsó állandó fogszabim,csak bizonyos okok miatt le kellett vennie a dokinak:(
2010. febr. 8. 13:32
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Szerintem az lesz ha leveszik az állandót(még 5 hónap kb)

akkor ugye lesz éjszakai és akkor alulra is kérek.Valamit csak fog használni ha meg nem hát nem:D

2010. febr. 8. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Sztem is szép a fogad, nincs vele semmi gond attól h nem tökéletesen egyenes :)
2010. febr. 9. 22:11
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok:)
2010. febr. 9. 23:27
 15/20 anonim válasza:
Szép fogad van :) Nekem holnap tesznek fel állandót.. fáj? és azt a gumit lehet cseréltetni a fogszabi dokival? Mert neked rózsaszín :)
2010. febr. 10. 19:19
 16/20 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi:)

Nem fáj egyáltalán:)Csak utána lesz kellemetlen meg furcsa kb 1 hétig:S

De ha megszokod akkor olyan lesz semmi mintha ott se lenne:)

Persze lehet cserélni:P

2010. febr. 10. 19:31
 17/20 A kérdező kommentje:
-semmi
2010. febr. 10. 19:32
 18/20 anonim válasza:
Most értem haza, nemrég tették fel. Tényleg nem fájt, viszont yoghurtot sem tudok enni olyanfurcsa.. meg a szájpadlásomon az az átvezető drot olyan furi, neked nem? :D
2010. febr. 11. 10:56
 19/20 A kérdező kommentje:

Nah akkor örülök:D

Jah hát az ív:D

Elöször enni nem bírtam annyira zavart mindig azthittem lejön és lenyelem.Amúgy pár nap után azt is megszokod:P

Nekem amúgy már 1 éve levették azt mert mindig lejött.Nem mindig van az fenn végig,csak amíg az orvos szükségesnek tartja.

2010. febr. 11. 17:46
 20/20 anonim válasza:
Jaj de jó, azt hittem csak nekem van komolyan! Nagyon zavar, a pici falatok beleakadnak, majd ha megyek az orvoshoz megmondom neki, hogy nem lehet leszedni? XD
2010. febr. 12. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!