Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elég az éjszakai fogszabályzó...

Elég az éjszakai fogszabályzó alulra? (képek)

Figyelt kérdés

Fölül 2 éve van állandó fogszabályzóm,és most úgy döntöttem alulra is kéne éjszakai mert azért nem tökéltesen.Szerintetek elég lenne csak az ékszakai is?

[link]

18/L

2010. febr. 6. 21:31
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Másik kép:

[link]

2010. febr. 6. 21:32
 2/20 anonim ***** válasza:
szetrintem a fogorvosod / fogszabis dokid biztosat tudna mondani, mi ehhez (legalábbis én:$) nem értünk: D
2010. febr. 6. 21:38
 3/20 anonim ***** válasza:
szerintem igen, de ez nem csak ettől függ, hanem még van pár szempont -> és ha éjszakai ha nem akkor is fogszabályzó orvos fogja megmondani.
2010. febr. 6. 21:42
 4/20 anonim ***** válasza:
tegyél ki egy képet légyszi az egész fogsorodról, csak akkor tudom eldönteni.:)
2010. febr. 6. 21:44
 5/20 anonim ***** válasza:
nem.. az éjszakai igazából csak arra jó,hogy miután az állandót leszedték az megtartsa,h ne csússzanak szét.. hiába van hogy egy doki aztmondja h elég az éjszakai 1 ismerősömnek se jött helyre így.. 2nek éjszakai után állandó volt,állandó után megint éjszakai h ne csússzanak szét..
2010. febr. 6. 21:48
 6/20 anonim ***** válasza:

annyira nem értek hozzá,de sztem nem,mert ha jól láttam a képeken akk oldalt kicsit befelé állnak a fogaid.nekem egyébként rögzítettt fogszabályzóm van.

14/L

2010. febr. 6. 22:10
 7/20 A kérdező kommentje:

Teljes fogsor:

[link]

[link]

Köszi az eddigi válaszokat:S

Amúgy nem állnak befelé,csak kicsit ferdén állnak.

2010. febr. 6. 22:22
 8/20 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy elég legyen éjszakai, pláne, hogy van felső rögzített fogszabid. Az annyira megváltoztatja a harapásodat, hogy nem fogsz jól összeharapni. Időlegesen lehet, hogy jó lesz miután leveszik, de évek alatt vissza fog állni.
2010. febr. 6. 22:50
 9/20 A kérdező kommentje:

És alulra mindenképp kéne?:S

Nekem az orvos azt mondta nem kell..

2010. febr. 6. 23:05
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát, ő az orvos... Mindenesetre az esetek több, mint 90%-ában kell alsó-felső kezelés.
2010. febr. 7. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!