Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mozognak a fogaim, mi tévő...

Mozognak a fogaim, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja, hete (?) észrevettem, hogy a fogaim körülbelül 1-2 mm-t mozognak. Nem mind, legfőképpen az elöl lévő metszőfogak, és azok melletti 1-1 darab.(Elnézést, ha ez érthetetlen, de nem igen tudom megfogalmazni másképp.) Tavasszal voltam fogorvsonál egy rosszul kinőtt/letört fog miatt, akkor mondta, hogy nyáron menjek vissza egy tömésre, ez azóta ugye megtörtént. Nem voltam azóta, mivel igazából nem fáj, és az gondoltam, hogy sózlna, ha baj lenne. Naponta 2x (reggel és este) mosok fogat, illetve esténként hetente általában 3-4x szájvízzel öblögetek.

2015. jan. 12. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
A fogágybetegségektől tud pusztulni az íny és a csont, amiatt mozoghatnak a fogak. Ez leggyakrabban fogkő miatt alakulhat ki.
2015. jan. 12. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet túl durván mosod a fogaid vagy pedig nem egyenletesen és ezért is mozog...Minden esetre fogorvoshoz menj el de minél hamarább..
2015. jan. 30. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
nyugi, nem lesz baj, csak keress fel mielőbb egy fogorvost. Valószínűleg fogágybetegséged van.
2015. febr. 22. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Fogágy betegség miatt ne menj orvoshoz, könnyen úgy jársz, mint én, műfogsort csináltak, mert voltam olyan hülye, hogy engedtem.
2015. szept. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!