A fogorvosoknak is van kezelt foguk? Vagy mind ép nekik?
Köszönöm a válaszokat!
Igazából azért tettem fel a kérdést, mert régen nagyon sok gond volt a fogaimmal. Nem igen mostam fogat, köszönhetően annak, hogy a szüleim "mennyire hangoztatták" a fogápolás fontosságát... Egyáltalán nem figyeltek oda rám, az volt az elvük, hogy úgyis mindegy, rossz fogakat örököltem.
14 évesen megjött az eszem, elmentem egyedül fogorvoshoz, azóta nagyon odafigyelek a fogápolásra, semmi gond azóta a fogaimmal, egy bő 2 éves fogszabályozáson is túl vagyok, szépek a fogaim, nem igénytelenek, de azért a 14 év megviselte őket, jó sok kezelésen túl vagyok.
Azóta rájöttem, hogy fogorvos akarok lenni, de annyira, hogy semmi másnak nem tudom elképzelni magam. Szeretnék segíteni a szorongó betegeken, tudom, hogy mi zajlik a fejükben, elvégre én voltam a "másik oldalon" is.
Csak megfordult a fejemben, hogy ciki lenne így fogorvosnak menni... és kicsit bizonytalan vagyok emiatt.
Az én fogdokim is mesélte az élményeit, amikor őt kezelték. nagyon féltem, így mindent amit csinált részletesen mondott. "ettől még én is meg szoktam ijedni..." és akkor mondta, hogy igen sok fogát kezelték már, na de nem fiatal már. :))
Nekem jól esett, hogy elmesélte, sőt az külön megnyugtatott, hogy még ő is meg szokott ijedni (ezek szerint nem csak a parázós páciens ijedezik :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!