Egy esztétikus fogtömésnek mennyi az élettartama? Tapasztalatok?
És ilyenkor mindig fizetsz is? Mert az én fogdokimnál 2 éves garancia van fogtömésre és ezt elég komolyan is veszi.
Nekem amúgy van egy 18-9 éves fehértöméses rekordom, bár az is tény, hogy azt is javítgatta olykor és hogy azalatt szépen elhalt a fog és valszeg már korábban (csak én nem mertem visszamenni...) és nem nagyon volt röntgenezgetve időközben, hogy nincs-e vele ilyen gond...
Semmi kezelési lapod nincs, amin bizonyíthatóan rajta lenne a dátum, hogy mikor mit csinált a fogaddal? :O Az én dokim ezt nagyon komolyan veszi, ez alapján nézi a garanciát, meg így biztosra tudja, mikor mit csinált a fogammal...
Hát, én nem örülnék neki, ha 1,5-2 évente újratömögetné a fogaimat, pláne, mert szerintem sem normális, hogy mindig alászuvasodik, plusz még lóvét is kérne érte mindannyiszor, ennek kicsit lehúzás szaga van, de lehet, csak nekem van üldözési mániám :)
akkor ott valami nincs rendben a töméssel.Nekem 8 éves töméseim tökéletesek,egyikhez sem kellett még hozzányúlni
keress egy profibb dokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!