Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most milessz? (többi lent)

Most milessz? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval most fogok kapni bennmaradós fogszabályzót,és ki is huzták két fogam(a felső kettő 4-est)..az első két fogam közt van olyan 1-1,5 mm-es hézag(vagy lyuk,vagy pontosan nemtudom a megnevezését)és ha még összehuzzák akkor a két kihuzott fog és emiatt a rés miatt rohadt nagy hézag lenne..ez normális,megtudják csinálni hogy nelegyen 3centis rés a két első fogam közt?ők az orvosok,de kissé beparáztam..létszi segítsetek.előre is köszönöm
2010. febr. 3. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem fog arra is gondolni hogy valahogy kinezzen ezert olyan fogszabalyzot fogsz kapni ami feltehetoen hatulrol elore nyomja ossze a fogakat igy csak egy paranyi lyuk maradhat a felso fogak helyen.Vagyis ezt ugy gondolom hogy a bolcsesseg fogadtol kifele fogja nyomni a fogakat (ami remesen fajni fog) es hatul marad egy kisebb hezag ami nem is lesz nagyon eszre veheto.

En se szulettem kituno egyenes szep sorrendben levo fogakkal es ez nagyon zavar a ket elso elegge csampasan all de csak egyik picit ferde de az nem veszes de van 2 masik fogam a metszo fogak amik kinotted de meg a tejfogak nem es sokkal fennebb nottek ki mert nagyon erosek a csontjaim hogy meg a fogaim se hullnak ki :-< idoben...sajnos 14/L

2010. febr. 5. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
23:04 perces valaszolo vagyok,es elfelejtettem hozzatenni hogy remelem sikerulni fog szepen elhelyezkedtetni a fogakat a fogszabalyzoval es remelem meg azt is hogy hasznos tanacs volt reszedre:)
2010. febr. 5. 23:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm:D
2010. febr. 6. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szivesen:D 23:04 perces;)
2010. febr. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!