Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megfázott a kiscicám? Milessz...

Megfázott a kiscicám? Milessz vele? Fontos

Figyelt kérdés
A kismacskám reggel óta alig mozdul meg,előbb meg akartuk etetni és be adni neki a férgeghajtót, de elkezdett hányni. szerintem megfázott,mert néha köhög is.vagy elrontotta a gyomrát nemtudom.. anyukám szerint jobban lesz ezért nem visszük el az állatorvoshoz.most is alszik, nagyon félek hogy alvás közbe lessz vele valami. mit csináljak? sürgős!
2010. nov. 4. 15:33
 1/10 anonim válasza:
Vigyétek el állatorvoshoz, anyukád ezek szerint nem ért az állatokhoz.
2010. nov. 4. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
ne hallgass anyukádra !! fogd a megtakarított pénzed, vagy kérj valakitől kölcsön nagyon sürgősen, és vidd orvoshoz MÉG MA !!
2010. nov. 4. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

anyukád azért mondja, hogy jobban lesz és nem kell orvoshoz vinni, mert rengeteg pénzbe kerül a kezelés, gyógyszer

különben meg az ősszel született macskáknak kevesebb esélyük van az életben maradásra az éghajlat miatt, mint a tavasziaknak

legfeljebb elhull, majd lesz tavasszal másik

2010. nov. 4. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
úr isten... na utolsó, te aztán nagyon nagy szívvel rendelkezhetsz. legfeljebb elhull ????? hát hogy mondhatsz egyáltalán ilyet ?????? tudod valakinek egy állat nagyon is fontos! tudlak sajnálni, hogy te még nem éreztél ilyet !!!!
2010. nov. 4. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:
na itt vagyok, cica már jobban van itattam vele kamillateát. köszi a választ mindenkinek. nagyon szeretem ezt a cicát..:)
2010. nov. 4. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
macskával minek itatsz kamilla teát? orvos kell neki nem teázgatni.
2010. nov. 4. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit is vissza esik, menjetek az állatdokihoz!! Egyébként örülök, hogy meggyógyult!:)
2010. nov. 5. 10:37
 8/10 A kérdező kommentje:
kihívtuk az orvost és mondta is hogy itassam kamillateával;)
2010. nov. 5. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok

gratulálok, és hány ezret kért el?

2010. nov. 5. 23:15
 10/10 A kérdező kommentje:

2.000 forint

:)

2010. nov. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!