Megfázott a kiscicám? Milessz vele? Fontos
Figyelt kérdés
A kismacskám reggel óta alig mozdul meg,előbb meg akartuk etetni és be adni neki a férgeghajtót, de elkezdett hányni. szerintem megfázott,mert néha köhög is.vagy elrontotta a gyomrát nemtudom.. anyukám szerint jobban lesz ezért nem visszük el az állatorvoshoz.most is alszik, nagyon félek hogy alvás közbe lessz vele valami. mit csináljak? sürgős!2010. nov. 4. 15:33
1/10 anonim válasza:
Vigyétek el állatorvoshoz, anyukád ezek szerint nem ért az állatokhoz.
2/10 anonim válasza:
ne hallgass anyukádra !! fogd a megtakarított pénzed, vagy kérj valakitől kölcsön nagyon sürgősen, és vidd orvoshoz MÉG MA !!
3/10 anonim válasza:
anyukád azért mondja, hogy jobban lesz és nem kell orvoshoz vinni, mert rengeteg pénzbe kerül a kezelés, gyógyszer
különben meg az ősszel született macskáknak kevesebb esélyük van az életben maradásra az éghajlat miatt, mint a tavasziaknak
legfeljebb elhull, majd lesz tavasszal másik
4/10 anonim válasza:
úr isten... na utolsó, te aztán nagyon nagy szívvel rendelkezhetsz. legfeljebb elhull ????? hát hogy mondhatsz egyáltalán ilyet ?????? tudod valakinek egy állat nagyon is fontos! tudlak sajnálni, hogy te még nem éreztél ilyet !!!!
5/10 A kérdező kommentje:
na itt vagyok, cica már jobban van itattam vele kamillateát. köszi a választ mindenkinek. nagyon szeretem ezt a cicát..:)
2010. nov. 4. 16:24
6/10 anonim válasza:
macskával minek itatsz kamilla teát? orvos kell neki nem teázgatni.
7/10 anonim válasza:
Ha egy kicsit is vissza esik, menjetek az állatdokihoz!! Egyébként örülök, hogy meggyógyult!:)
8/10 A kérdező kommentje:
kihívtuk az orvost és mondta is hogy itassam kamillateával;)
2010. nov. 5. 16:14
9/10 anonim válasza:
3. vagyok
gratulálok, és hány ezret kért el?
10/10 A kérdező kommentje:
2.000 forint
:)
2010. nov. 6. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!