Megmenthető a fog ilyen esetben?
elég gyengék a fogaim.. és a bal hátsó felső lyukas volt.. jobbnak látta a doki gyökérkezelni.. és miközbe furta.. letörögetett.. + nagyon is fájt... és már kivan idegelve teljesen.. mégis fáj amikor ujra visszamegyek és próbálná betömni.. és sose tömi be... utoljára nagyon fájt.. és nem mertem visszamenni..:S most nyitva van..de ha arra gondolok hogy menni kéne hányingerem lessz.. meg még kicsit émelygek is..
de már annyira letörögetett h szinte csak a gyökér van.. az íny alatti rész.. kicsit abbol is hiányzik.. megmenthető??
Mi mentheto meg???
A foggyokered? Vagy mit szeretnel megmenteni?
Amugy milyen orvos ez????
Hát ez már sztem nem..
Ezt vésesd ki ha már nincs belöle semmi..
Aztán hogy megelőzd ezt és megmentsd a többi fogad használj elmex fogkrémet (gyógyszertár kb 1200 forint)
Mégis milyen orvos, olyan mint a többi pénzéhes mocsok!!
Nekem 3 fogam oda lett mire felfedeztem az elmexet..
Azóta egyáltalán nem romlik egy fogam sem mióta használom és hetente kenegetem a géllel is, és nem is töredezik azóta!
Sokkal erősebb lett a fogzománcom és az eddig áttetsző átlátszó részek befehéredtek...
És egyetlen kcsg orvos e ajánlotta volna!!!!
Én kérdeztem rá amikor láttam az egyiknél a tömöanyagánál azt a kis dobozt amiben azt a ragasztószerü van amivel bedörzsöli mielőtt UV-zna hogy mégis milyen gyártó ez?
Van minden DM-ben Rossmann-ban.
Nekem nem volt jo amugy de mindenkinek mas jo.
Viszont nekem nb1-es dokim van!!!
www.fogorvosom.hu-n meg lehet talani
Dr. Matyasi Gabor szajsebesz szakorvos
Ot viszont szivbol ajanlom mindenkinek.
Normalis arakon dolgozik, es mindent elkovet, hogy 110% munkat vegezzen.
Az utcankban is van doki de inkabb atutazok hozza a varoson masfel orat!
Szerintem már csak koronát tudnak rátenni.
Az Elmex gélt gyógyszertárban lehet kapni 1300 forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!