Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bal alsó 7-es fog kihuzása a...

Bal alsó 7-es fog kihuzása a sebészeten. Nagyon fog fájni? Terhesen hatásos az érzéstelenitő?

Figyelt kérdés
22-hetes terhes vagyok,megkezdtèk a gyökérkezelését de nagyon-nagyon fáj a fog mostmár folyamatosan. Ma este megyek a sebészetre,remegek a félelemtől :(
2014. dec. 17. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne félj. Nem lesz semmi gond. Az orvos el fog érzésteleníteni és olyan szert fog használni ami nem árt a picinek sem. Nem fogsz fájdalmat érezni. Csak kellemetlen lesz. Elmúlik. Nem kell félni.
2014. dec. 17. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minden rendben lesz! Csak tompa nyomkodást, feszegetést fogsz érezni, erre azért készülj lélekben, de fájni semmi esetre sem fog! :)
2014. dec. 17. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fáj, nekem 3 hete húzták pont ugyanazt. :)
2014. dec. 17. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne félj, nekem tavaly húzták a hetest, szinte semmit nem éreztem, csak nyomást, az injekció volt a kellemetlen, mert oldalra a számba adták, de a foghúzás nem fájt.
2014. dec. 17. 15:57
 5/7 A kérdező kommentje:

A húzást nem éreztem.

De vágtak, varrtak ,beletört, most nyelni alig tudok.

Azt hittem elájulok a félelemtől a székben. :(

2014. dec. 18. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ó te szegény, de legalább már túl vagy rajta.
2014. dec. 18. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, én amikor a székben ülök akkor már mindig nyugodt vagyok amint elkezdődik, mert tudom, hogy ennek meg kell történni, magától nem javul meg és ez valahogy nyugodtsággal tölt el. A következő pár nap még kellemetlen lehet, de 3-4 nap és alig fogod érezni a helyét. Túl vagy rajta, ez a lényeg.
2014. dec. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!