Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogak közti rés zárása?!

Fogak közti rés zárása?!

Figyelt kérdés
Fogszabályozás nélkül milyen lehetőségek vannak még? Van felül egy tejfogam, ami nem fog kiesni, mivel nincs alatta maradandó. ( 21 éves vagyok már...) Pécsett élek egyébként, valamit ki szeretnék találni, mert rettentően zavar. Nem csak az első két fogam közt látszik, hanem a többinél is. Ha mégis fogszabályozásra kerülne sor, kb. mennyi ideig tartana? Előre is köszönöm a válaszaitokat.

2014. dec. 9. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak fogszabályozás jöhet szóba, gondolom nem akarsz hidat az egész fogsorodra.

Felnőtt korban nagyjából 1-1,5 év, sajnos ilyenkor már kevesebb lehetőség van mert a csontozat fejlődésének az irányítására már nincs mód.

2014. dec. 9. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ki a fogorvosod? Tudok itt Pécsen egy nagyon normális, rendes dokit, aki nem is drága és vele nagyon jól meg lehet beszélni mindent.

Mindig van értelmes megoldása és soha nem radikális, szóval nem akarja kihúzni a fogat, meg ilyesmi.

2014. dec. 9. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a fogszabályozás nem megy, akkor héjakkal is szoktak korrigálni ilyen réseket.
2014. dec. 9. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Második: Elküldenéd az elérhetőségét? Érdekelne. Köszönöm!! A héjakról én is hallottam már, csak nem tudom milyen árban lehet ez itt Pécsen...
2014. dec. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!