Tényleg létezik fájdalommentes foghúzás?
Figyelt kérdés
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?2014. nov. 29. 18:57
1/9 szamo77db válasza:
Az én fogorvosom olyan jó helyre adja az injekciót, hogy még órák múlva is zsibbadt a fél arcom. Kétségtelen, sok múlik az orvoson!
2/9 anonim válasza:
A mai fájdalomcsillapítók sokkal jobbak, mint a 40-50 évvel ezelőttiek.
3/9 anonim válasza:
Ha nincs begyulladva akkor igen létezik, "sajnos" tapasztalat...
4/9 A kérdező kommentje:
A fogorvos szerint ki kellene venni a jobb fenti bölcsességfogam. Nem fáj, nem romlott, semmi baja, csak épp oldalra nőtt, tehát a rendes fogam mellé bújt ki.
Annak az eltávolítása sem fájna?
2014. nov. 29. 21:39
5/9 anonim válasza:
Ha jól el van zsibbasztva, akkor nem fáj, csak kellemetlen, nyomór, feszítő érzés, recsegés.
6/9 GhostGirl14 válasza:
Szia! Az én orvosom nagyon szépen beinjekciózta alig éreztem valamit.:D vártunk egy 5-10 percet utána nagyon óvatosan elkezdte húzni ott egy picit éreztem a fájdalmat de elviselhető volt :) 12/L
7/9 anonim válasza:
Ebben az esetben tényleg ajánlott minél hamarabb kivenni mert mosni sem fogod tudni rendesen és lehet később szuvasodni fog...
8/9 anonim válasza:
Tényleg létezik, nekem is kihúzták, 1 pillanat volt, előtte röntgen, aztán injekció több helyre amit szintén egy zselével elérzéstelenítettek, így még az se fájt. Egyetlen kellemetlen dolog benne, a tudat, hogy valaki a szádba nyúl, én nagyon féltem de egy reccsenésen kívül semmit nem éreztem. Nekem az egyiket húzták, a másikat műtötték, abból is csak a varrást éreztem a legvégén, de rossz élményem arról se maradt. Ahová járok, egyébként nem fogorvos hanem szájsebész csinálja, merem ajánlani ha gondolod (Dr. Kozik Balázs).
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!